Partnership Medius en TransferMate zorgt voor naadloze internationale betalingen

Nieuwe samenwerking maakt snellere, goedkopere en gemakkelijkere internationale betalingen mogelijk, zonder internationale overschrijvingskosten

| Medius | 2 min | 12 juli 2021 13:24
Gewaardeerd
Copyright: TransferMate
Medius, toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, kondigt een partnership aan met TransferMate, marktleider in betalingsinfrastructuur. TransferMate beschikt over een wereldwijd netwerk van betalingslicenties en technologie. Dankzij deze samenwerking kan Medius haar klanten een geïntegreerde, veilige en snelle manier bieden om op gemakkelijke wijze internationale betalingen te doen binnen het al bestaande factuurverwerkingsplatform.

Per Åkerberg, CEO bij Medius: “We leven in een steeds sterker globaliserende wereld. Daarom is het noodzakelijk dat onze klanten hun leveranciers overal snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Ons partnership met TransferMate maakt dat mogelijk. Met hun toonaangevende technologie in combinatie met Medius Pay – onze intuïtieve en eenvoudig te gebruiken betalingssoftware – moderniseren we ons factuurverwerkingsproces.”

Medius Pay

Medius Pay is onderdeel van de Medius Spend Management Suite en volledig geïntegreerd met Medius AP Automation. Het biedt een veilig proces voor alle betalingen aan leveranciers, waardoor het hele betalingsproces – van het ontvangen van een factuur tot daadwerkelijke betaling – wordt vereenvoudigd. Hiermee verkrijgen organisaties volledige controle over de cashflow.

Sinead Fitzmaurice, CEO van TransferMate: “TransferMate is ontwikkeld om de zichtbaarheid, snelheid en afstemming van internationale B2B-betalingen te verbeteren. Beetje bij beetje hebben we succesvol een van de grootste betalingsnetwerken in de industrie gebouwd en we zijn trots om de samenwerking met Medius aan te gaan. Hiermee kunnen we aan meer bedrijven naadloze internationale betalingen leveren via hun al bestaande factuurverwerkingsplatform. Medius beschikt niet alleen over gebruiksvriendelijke oplossingen, hun toewijding aan uitmuntende ondersteuning van klanten is iets dat wij bewonderen en delen.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Medius

Medius is een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor uitgavenbeheer, die organisaties vooruithelpt door de beste procesefficiëntie, kostenbesparing en financiële controle mogelijk te maken. Medius werd opgericht in 2001 en verwierf in 2019 Wax Digital, aanbieder van inkoopoplossingen.
Meer over Medius

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.