CM.com ontvangt Frost & Sullivan award voor next-level Conversational Experiences

Door rule-based en AI-technologieën te combineren, biedt Conversational AI Cloud effectieve mogelijkheden die zowel de gebruikers- als werknemerservaring verrijken

| CM.com | 3 min | 13 juli 2021 10:49
Copyright: CM.com
Op basis van haar recente analyse van de Europese Conversational AI-markt, erkent Frost & Sullivan CM.com met de 2021 European Competitive Strategy Leadership Award. CM.com's Communications Platform-as-a-Service (CPaaS) combineert messaging- en voice kanalen, chatbots en innovatieve betaalmethoden om organisaties te helpen hun klantenservice en verkoopconversies te verbeteren. Onze cloud-based Conversational AI oplossing DigitalCX (nu Conversational AI Cloud) maakt volledig geautomatiseerde, zelflerende en menselijke dialogen tussen organisaties en hun klanten mogelijk. De strategische overname van CX Company helpt ons om geavanceerde customer engagement mogelijkheden te bieden en ons platform verder uit te breiden.

"CM.com's focus op praktische bruikbaarheid en efficiëntie blijkt duidelijk uit de conversational user interface (UI). Deze is ontworpen met echte gesprekken in het achterhoofd om menselijke ervaringen mogelijk te maken en opdrachten en transacties effectief uit te voeren. De uitstekende gespreksmogelijkheden van de oplossing vergroten de intelligentie en toepasbaarheid ervan enorm," zegt Federico Teveles, Research Analyst Frost & Sullivan. "Vandaag de dag kunnen CM.com chatbots worden toegepast voor verschillende klantinteracties, waaronder betalingen, klantenservice, verkoop, supply chain en voorraadbeheer, notificaties en kennisbeheer via vrijwel elk digitaal kanaal en apparaat."

Jeroen van Glabbeek, CEO CM.com: "Allereerst is deze award een geweldige erkenning voor ons team. Met Conversational AI Cloud zijn we in staat om elk gesprek intelligenter te maken. Waardoor we gesprekken tussen bedrijven en hun klanten verbeteren, door de juiste communicatiekanalen toe te voegen. Onze technologie herkent de intentie van de klant en berekent razendsnel het best mogelijke antwoord. Het behoeft geen verdere uitleg dat deze manier van automatiseren de klantervaring van onze klanten verbetert, terwijl de kosten verminderen."

Conversational AI Cloud biedt een uniek en intuïtief drag-and-drop CMS waarmee organisaties zonder codeerervaring eenvoudig een enterprise-waardige chatbot kunnen creëren. Met de praktische interface zijn content specialisten in één dag te trainen en zijn ze binnen één week volledig vertrouwd met de functies. Het stelt hen ook in staat om het dagelijks beheer, rapportage en onderhoud af te handelen, wat de total cost of ownership voor het bedrijf verlaagt. CM.com vult deze waardepropositie aan met verschillende andere producten, inclusief conversational channels, voice, betalingen, contractondertekening, gebruikersauthenticatie, nummerverificatie en ticketing. Door advanced chatbots te combineren met deze complementaire tools, biedt Conversational AI Cloud organisaties niet alleen klantdata en bruikbare inzichten, maar ook ondersteuning voor het volledige klanttraject.

Door de waarde van rijke self-service-oplossingen voor het bedrijfsleven te erkennen, heeft CM.com een AI-gedreven strategie aangenomen om vragen van klanten effectiever op te lossen. Conversational AI Cloud biedt een geavanceerd leersysteem dat gebruik maakt van regels met automatische antwoorden, fuzzy engine en live learning van live chat. Deze best-in-class leercompetenties zorgen voor continue, automatische zelfoptimalisatie van het platform. Al met al geeft de integratie van de betalingssystemen en chatbots CM.com een waardevol concurrentievoordeel, aldus de analisten van Frost & Sullivan.

Federico Teveles, Research Analyst Frost & Sullivan: "CM.com wordt een leidende kracht achter de transformatie van het wereldwijde CX-ecosysteem. Conversational AI Cloud helpt organisaties hun activiteiten te verschuiven naar een mobiele omgeving en maakt veilige online betalingstransacties mogelijk. Het innovatieve, op chatbot gebaseerde betaalsysteem genereert kostenreducties en CX-verbetering, waardoor organisaties een sterkere band met hun klanten kunnen creëren en kunnen voldoen aan de eisen van digital savvy shoppers", merkt Teveles op. "Door performance en creativiteit centraal te stellen in de productontwikkelingsstrategie, heeft CM.com zich gepositioneerd als een toekomstbestendige technologiepartner voor verschillende industrieën."

Frost & Sullivan reikt deze prijs elk jaar uit aan het bedrijf dat met concurrerende intelligentie met succes een strategie uit weet te voeren, wat resulteert in een sterker marktaandeel, een concurrerende merkpositionering en hogere klanttevredenheid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over CM.com

CM.com is een Conversational Commerce platform dat bedrijven en merken verbindt met de mobiele telefoons van miljarden consumenten wereldwijd. Het bedrijf biedt Messaging kanalen, zoals SMS, RCS, WhatsApp en Apple Business Chat in combinatie met een Customer Data Platform en andere platformfunctionaliteiten. CM.com is het eerste CPaaS-platform ter wereld met geïntegreerde betalingsfunctionaliteit. Vele klanten vertrouwen op de producten van CM.com voor betere marketing, betere sales en betere service aan hun klanten.
Meer over CM.com

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.