Studenten vergroten carrièrekansen met nieuwe versies van 3DEXPERIENCE-platform

Iedere studenteneditie van 3DEXPERIENCE biedt tevens een reeks speciale leertrajecten voor certificering

| Dassault Systèmes | 2 min | 13 juli 2021 11:02
Copyright: Dassault Systèmes
Dassault Systèmes heeft drie edities van het 3DEXPERIENCE-platform aangekondigd die zijn bedoeld om studenten te helpen zich voor te bereiden op hun toekomstige carrière.

In een economie waar bestaande banen continu veranderen en nieuwe beroepsvaardigheden opkomen, kunnen studenten aan de hand van deze nieuwe 3DEXPERIENCE-edities de digitale technologieën ervaren die door de industrie worden gebruikt. Ook kunnen zij veelgevraagde vaardigheden ontwikkelen en door de industrie erkende en gewenste certificeringen behalen.

Het is voor studenten nu heel eenvoudig om een licentie te krijgen op een of meer van de volgende versies van het 3DEXPERIENCE-platform:
  • 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Students: intuïtieve 3D-ontwerptoepassingen om snel te innoveren en gemakkelijk prismatische en organische vormen te creëren.
  • 3DEXPERIENCE CATIA for Students: krachtige toepassingen om het ontwerp en de engineering van geavanceerde werktuigbouwkundige projecten te creëren en te beheren.
  • 3DEXPERIENCE Engineer for Students: een reeks geïntegreerde applicaties die het ontwerp-, simulatie- en productie-ecosysteem op het 3DEXPERIENCE-platform omvatten.
Iedere studenteneditie van 3DEXPERIENCE biedt tevens een reeks speciale leertrajecten voor certificering, waaronder SOLIDWORKS- en CATIA Associate-certificeringen. Studenten krijgen ook toegang tot live webinars en mogelijkheden voor realtime communicatie met een wereldwijde online community van collega's en Dassault Systèmes-experts.

Meer mogelijkheden op de banenmarkt

De vroege adoptie van de nieuwste digitale technologieën vergroot voor veel studenten de kans om een interessante baan te vinden. Zo is er op het gebied van werktuigbouwkunde relatief veel vraag naar studenten met vaardigheden in geavanceerde technologieën zoals virtuele simulaties, waarmee bedrijven productontwikkelingscycli kunnen verkorten.

De drie nieuwe aanbiedingen van Dassault Systèmes stellen studenten in staat om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van samenwerking, projectbeheer, data intelligence en andere belangrijke disciplines.

3DEXPERIENCE Edu biedt ook een hub voor vacatures in alle industriële sectoren. Dit gebeurt door te verwijzen naar vacatures die vaardigheden vragen in Dassault Systèmes-applicaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren.
Meer over Dassault Systèmes
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.