Technisch Beheer Nederland gaat samenwerking aan met MultiBel

Met de nieuwe alarmeringsoplossing een automatiseringsslag en efficiëntieslag maken

| MultiBel | 1 min | 13 juli 2021 11:31
Gewaardeerd
Copyright: MultiBel
Technisch Beheer Nederland (TBN) is een samenwerking aangegaan met MultiBel. De organisatie, met hoofdkantoor in IJsselstijn, hoopt met de nieuwe alarmeringsoplossing een automatiseringsslag en efficiëntieslag te maken.

Sabine de Lange, managementassistent van TBN, licht de keuze voor MultiBel toe: “Onze oude alarmeringsoplossing was te beperkt en zeer arbeidsgevoelig. Daarbij moesten wij veel zaken handmatig rechtzetten. In tegenstelling tot BHV alarmeringen zijn onze meldingen niet altijd tijd kritisch.”

Klantvriendelijk

Met de nieuwe alarmeringsoplossing wil TBN klantvriendelijker acteren: “De meldkamer voldoet niet aan onze huidige wensen en wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienst. Met deze samenwerking willen we onze klant nog beter van dienst zijn omdat we er een schakel tussenuit halen. Daardoor verwachten wij ook dat het proces minder foutgevoelig is. MultiBel is een systeem aan het ontwikkelen dat klanten zelf kunnen inbellen en aangeven welke technische storing het is. Zo wordt automatisch het juiste scenario gestart en kunnen wij meteen in contact komen met onze klant.”

TBN maakt ook gebruik van de nieuwe roostermodule. Met die module worden enkel personen gealarmeerd die dienst hebben. “Intern zorgt het voor meer arbeidsvreugde omdat onze monteurs ’s nachts niet meer onnodig uit bed gebeld worden.”

Over Technisch Beheer Nederland

Technisch Beheer Nederland is de onafhankelijke deskundige op het gebied van onderhoud en beheer van alle technische installaties binnen een gebouw.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MultiBel
MultiBel biedt een alarmeringsoplossing waarmee bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid gebracht worden en continuïteit gewaarborgd is. Onze klanten gebruiken MultiBel o.a. bij de BHV, brand, ontruimingen, storingen, IT-problemen en agressie. Wij kunnen calamiteiten niet voorkomen maar wel helpen om de schade te beperken.
Meer over MultiBel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.