Eerste Cisco DevNet-gecertificeerde partner in Nederland: Routz

Specialisatie geeft Routz mogelijkheid zich te onderscheiden met maatwerkdienstverlening voor softwareontwikkeling, netwerkautomatisering en applicatie-integratie

| Cisco | 2 min | 13 juli 2021 15:14
Copyright: Cisco
Routz is de eerste Cisco DevNet gespecialiseerde partner in Nederland. De DevNet specialisatie geeft Routz de mogelijkheid zich te onderscheiden met maatwerkdienstverlening op de gebieden van softwareontwikkeling, netwerkautomatisering en applicatie-integratie.

Het Cisco DevNet specialisatieprogramma is in 2020 wereldwijd geïntroduceerd om de softwarekennis en -vaardigheden van engineers en IT-professionals bij de Cisco-partners te vergroten en te certificeren op het gebied van programmeren, applicatieontwikkeling, DevOps en automatisering.

Begin 2020 zijn de Routz-engineers gestart met het behalen van individuele DevNet-certificeringen. Inmiddels ondersteunen meer dan 15 gecertificeerde Cisco DevNet engineers klanten bij hun infrastructuurtransitie en -integratie. Door te programmeren tegen open Cisco API’s kunnen specifieke processen snel en doeltreffend worden geautomatiseerd. Ook is het mogelijk om integraties te maken met backend systemen, gebouw managementsystemen of met primaire applicatie- en communicatieprocessen.

Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland: “Digitalisering vraagt om constante verscherping en verdieping van kennis en specialisatie. Met de Cisco DevNet specialisatie kiest Routz voor een duidelijke route naar de toekomst voor softwareontwikkeling met een focus op automatisering en applicatie-integratie. Routz behoort als eerste Nederlandse partner tot een select gezelschap wereldwijd dat zich met deze DevNet specialisatie onderscheid, een mooie mijlpaal.”

Cisco DevNet is Cisco's ontwikkelaarsprogramma dat developers en IT-professionals helpt applicaties te schrijven en integraties te ontwikkelen met Cisco-producten en platforms via API's. Cisco DevNet omvat producten van Cisco op het gebied van software-defined networking, security, cloud, datacenters, mobility, Internet of Things, collaboration, services en open-source softwareontwikkeling. De site developer.cisco.com biedt ook leer- en sandboxomgevingen en videoseries voor wie wil leren coderen en apps wil testen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.