Pure's Evergreen abonnement op innovatie bereikt nieuwe mijlpaal: Meer dan 7.000 upgrades sinds 2015

Groei weerspiegelt Pure's inspanningen om een Modern Data Experience te leveren, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor flexibele Storage-as-a-Service

| Pure Storage | 3 min | 13 juli 2021 15:26
Copyright: Pure Storage
Pure Storage heeft een mijlpaal bereikt in de groei van zijn op abonnementen gebaseerde Evergreen Storage-programma. Meer dan 2.700 klanten hebben niet-verstorende storage upgrades doorgevoerd en het gemiddelde aantal upgrades is de afgelopen vijf jaar gegroeid met 38% op jaarbasis. De consistente groei van Evergreen is het fundament van Pure's strategie voor het bieden van een eenvoudige, betrouwbare en schaalbare storage as-a-service (STaaS) en een naadloze brug naar de cloud.

Evergreen werd in 2015 geïntroduceerd en doorbrak de status quo van de manier waarop traditionele storage werd geleverd. Die manier werd gekenmerkt door hoge kosten, 3- tot 5-jarige technologie refresh cycli, ingrijpende upgrades, het opnieuw kopen van storage, ongeplande downtime, risicovolle datamigratie en algehele complexiteit van data storage. Evergreen heeft de weg gebaand naar een nieuw IT-tijdperk door klanten in staat te stellen een abonnement op innovatie te nemen. Daardoor gaan de kosten omlaag, wordt de levenscyclus van de technologie langer en duurzamer en kunnen organisaties ononderbroken blijven moderniseren om te reageren op veranderende zakelijke behoeften.

Het momentum van Evergreen, gecombineerd met Pure as-a-Service, een echt op gebruik gebaseerd STaaS-aanbod, en Pure Cloud Block Store, die naadloze datamobiliteit biedt tussen on-premises en cloudomgevingen, is een bewijs van Pure's uniforme abonnementsstrategie die ook steeds verder wordt uitgebreid. In het eerste kwartaal van boekjaar 2022 groeide Pure's omzet uit abonnementsdiensten met 35% op jaarbasis.

"Organisaties kiezen steeds vaker op abonnementen gebaseerde, as-a-Service-oplossingen om wendbaarheid te stimuleren en de negatieve gevolgen van gepland onderhoud te elimineren. Het enorme momentum van Evergreen bevestigt opnieuw ons commitment om organisaties te helpen vergaande beheersbaarheid en eenvoud te bereiken op het gebied van dataopslag", zegt Prakash Darji, VP en GM, Digital Experience Business Unit, Pure Storage.

Terwijl conventionele storage-upgrades een complete revisie van de IT-infrastructuur van een organisatie vereisen, inclusief het verwijderen van verouderde storage en het vervangen ervan door de nieuwste technologie, is Evergreen Storage van Pure volledig storingsvrij. Daarnaast biedt Evergreen bescherming van investeringen en is het niet nodig om storage opnieuw te kopen. Tot op heden heeft het programma met succes voorzien in meer dan 7.000 niet-verstorende controller upgrades voor het toenemende aantal klanten van Pure. Hierdoor behoren downtime, impact op de prestaties, datamigraties en ingrijpende upgrades voor hen tot het verleden.

Wereldwijde klanten en early adopters blijven profiteren van Evergreen's gebruiksgemak, naadloze upgrades en algehele eenvoud, waaronder de Californische Chapman University, de Italiaanse Internet Service Provider NEEN en het Franse SOLIDÉO, dat de locaties en infrastructuren levert voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

“Het Evergreen-programma is een groot voordeel van het werken met Pure. We konden voortdurend upgraden naar nieuwe generaties controllers om te profiteren van zaken als NVMe. We hebben zoveel vertrouwen in de niet-verstorende aard van de upgrades dat we ze gewoon op doordeweekse middagen inplannen. Ze nemen tien minuten in beslag zonder dat een van onze gebruikers of diensten die op de arrays worden gehost, er ook maar iets van merkt”, zegt James Kelly, Oracle DBA en Storage Administrator, Chapman University.

"Traditionele clouds gaan gebukt onder overprovisioning. Met Pure hebben we nu een oplossing die perfect is afgestemd op onze behoeften en een die naadloos schaalt dankzij niet verstorende Evergreen storage-upgrades," zegt Marco Zani, CEO van NEEN.

”Pure weet als geen ander nieuwe technologieën te integreren in zijn storage-oplossingen met behoud van eenvoud. Dat past perfect past bij ons IT-team. Dankzij Pure Evergreen Storage kunnen we onze opslagcapaciteit zonder verstoringen upgraden, zonder de hardware te hoeven veranderen of te hoeven twijfelen aan onze initiële investeringen”, zegt Marc Duong, CISO-CIO van SOLIDÉO.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.