Nuki lanceert integratie met Huawei-smartwatches voor nog makkelijkere toegang tot je woning

Meer mogelijkheden om zonder sleutel toegang te hebben tot je woning

| Nuki | 2 min | 14 juli 2021 9:59
Copyright: Nuki
Met de integratie in Huawei-wearables, wil Nuki gebruikers nog meer mogelijkheden geven om zonder sleutel toegang te hebben tot hun woning. Zelfs je smartphone is nu niet meer nodig.

Bij het begin van Nuki hadden de oprichters één doel voor ogen: mensen eenvoudiger en slimmer toegang geven tot hun woning zonder sleutels. De Nuki Smart Lock zorgt ervoor dat gebruikers hun smartphone, een van de Nuki-accessoires of hun smartwatch als sleutel kunnen gebruiken.

“In 2019 kondigden we reeds de integratie met de Apple Watch aan en eerder dit jaar werd het mogelijk om de Nuki Smart Lock te bedienen met Garmin- en Samsung-smartwatches”, aldus Martin Pansy, oprichter en CEO van Nuki. “Of je nu een Apple Watch, Garmin, Android Wear, Samsung Galaxy Watch of Huawei Watch hebt, vanaf nu heb je je Nuki-app aan je pols en is de status van je deur binnen handbereik.”

Geen smartphone meer nodig

Door de integratie van de Nuki-app in Huawei-smartwatches, kan je nu zelfs zonder smartphone op pad. Eens je smartwatch is gekoppeld en volledig in ingesteld, is het niet langer nodig om je smartphone bij je te hebben. De Huawei-smartwatch kan namelijk op zichzelf de Nuki Smart Lock vergrendelen en ontgrendelen. Enerzijds is dit handig voor sporters die niet graag een smartphone meenemen tijdens een work-out. Anderzijds is het een alternatief voor een lege smartphonebatterij. Net zoals je smartphone of een van de accessoires zoals de Fob of het Keypad, kan je horloge nu je sleutel zijn!

Beschikbaarheid

De Nuki-app is nu gratis beschikbaar voor alle compatibele Huawei-smartwatches. Voor de setup moet de smartwatch gekoppeld zijn met je smartphone via de Huawei Health-app. Bekijk deze blog op de Nuki-website voor gedetailleerde informatie over de werking van de integratie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.