Friese steun voor Lotte van Beek

Snakeware ondersteunt Olympische droom Zwolse schaatsster

| Snakeware | 2 min | 14 juli 2021 10:15
Copyright: Lotte van Beek
Digital agency Snakeware uit Sneek gaat de Olympische droom van schaatsster Lotte van Beek ondersteunen. Met de hulp van Snakeware als fondsenwerver en digitale partner wordt de ‘Road to Beijing’ van de Zwolse langebaanschaatsster ingezet. Deze maand staat Van Beek weer op het ijs.

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen, zonder de ondersteuning van een commercieel team. En dat is zowel organisatorisch als financieel een enorme uitdaging. Snakeware heeft zich als partner en fondsenwerver aan Lotte verbonden om haar ‘Road to Beijing’ te ondersteunen. Toine Dinkelberg, CDO Snakeware: “Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreekt ons enorm aan. Lotte gaat voor goud op de 1.500 meter in Beijing.”

Fondswervingscampagne voor Lotte

Snakeware start voor Lotte een fondswervingscampagne om de voor de Olympische campagne benodigde € 15.000 bij elkaar te brengen.

Ate van der Meer, CCO van Snakeware: “Wij zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke talenten en die bieden we volop kansen. Als je het trackrecord van Lotte bekijkt, dan zie je dat ze al veel heeft gewonnen. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten. Toen we hoorden dat zij de Olympische campagne zonder commercieel team doet, hebben wij ons direct gemeld. Ook wij gaan altijd voor goud en steunen Lotte op weg naar Beijing in 2022.”

Talentontwikkeling ook in bedrijfsleven belangrijk

Snakeware was al als adviseur en digital partner verbonden aan TalentNED, een initiatief dat zich richt op duurzame talentontwikkeling van jonge Nederlandse sporters. Toine Dinkelberg: “Talentontwikkeling is bij Snakeware belangrijk. Om talenten aan je te binden en te laten excelleren, is meer nodig dan alleen een goed salaris. Uitdagingen, opleidingsmogelijkheden, ambitieuze collega’s en projecten voor mooie opdrachtgevers zorgen ervoor dat talenten zich kunnen blijven ontwikkelen. Vandaar dat Snakeware in 2019 al digital partner werd van het talententeam van TalentNED.”

Meer informatie over de Olympische droom van Lotte van Beek is te vinden op www.lottevanbeek.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Snakeware
Over Snakeware
Sinds 1995 ondersteunt Snakeware bedrijven in het behalen van hogere merkbekendheid, meer omzet en klantretentie met data driven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot.

Snakeware won al diverse Dutch Interactive Awards met de op haar software ontwikkelde digitale producties.
 
Meer over Snakeware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.