Rubrik benoemt Anneka Gupta als Chief Product Officer

Gupta brengt meer dan een decennium aan product- en SaaS-expertise met zich mee

| Rubrik | 1 min | 14 juli 2021 14:37
Afbeelding: Anneka Gupta, Chief Product Officer bij Rubrik | Copyright: Rubrik
Rubrik, de Zero Trust Data Management Company, heeft Anneka Gupta benoemd tot Chief Product Officer (CPO). Gupta brengt meer dan een decennium aan product- en SaaS-expertise met zich mee.

Gupta komt over van LiveRamp, waar ze President en Head Product and Platforms was. Ze was verantwoordelijk voor productontwikkeling, go-to-market-activiteiten en strategie. In haar tijd bij LiveRamp bekleedde ze een aantal leidinggevende functies, waaronder CPO. Ze heeft een flinke staat van dienst als het gaat om het stimuleren van omzetgroei, het navigeren door uitbreidingen naar nieuwe markten en het toezicht houden op initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie.

“Rubrik heeft een unieke positie in de strijd om de drie grote uitdagingen van data: snel herstel van ransomware, automation van data-operaties en de overgang van data naar de cloud”, zegt Anneka Gupta, de nieuwe CPO bij Rubrik. “Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de leidende positie van Rubrik als het meest innovatieve datamanagementbedrijf.”

De aanstelling van Gupta volgt op andere benoemingen bij Rubrik en vormt een aanvulling op het leiderschapsteam van enkele van ’s werelds meest innovatieve bedrijven, waaronder Google, Amazon, ServiceNow, Atlassian, ThoughtSpot, Box en meer. Rubrik staat in de Forbes Cloud 100-lijst van ’s werelds beste private cloud-bedrijven in 2020 en 2019, en werd onlangs uitgeroepen tot Publisher's Choice in Data Recovery tijdens de 2021 Global InfoSec Awards.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.