NETGEAR werkt samen met Async Art om dynamische, programmeerbare NFT's toe te voegen aan de Meural bibliotheek

Deze unieke Async-kunstwerken combineren kunst met blockchaintechnologie en hebben een pioniersrol voor de toekomst van interactieve moderne kunst

| NETGEAR | 2 min | 15 juli 2021 15:45
Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor grote en kleine bedrijven, kondigt vandaag aan dat er Async Art NFT's zijn toegevoegd aan de uitgebreide kunstbibliotheek van het Meural Canvas.

Async Art is 's werelds eerste programmeerbare digitale platform voor crypto-kunst en kan nu worden bekeken op het NETGEAR Meural Smart Canvas-platform. Async onderscheidt zich in de groeiende NFT-markt, omdat het kunstenaars in staat stelt hun kunstwerken dynamisch te maken - elk kunstwerk is opgebouwd uit een reeks programmeerbare lagen die kunnen veranderen op basis van eigendom of openbare datapunten. Het Meural Canvas is uiterst geschikt om deze onderscheidende aanpak te tonen, met het Async kanaal dat automatisch de evolutie van elk kunstwerk in de tijd weergeeft.

"Vanaf het moment dat we ons platform lanceerden, hadden we voor ogen om programmeerbare kunstwerken op een mooi en speciaal digitaal frame te tonen. Met NETGEAR’s Meural heeft Async Art opnieuw een grote stap gezet in het overbruggen van de NFT-wereld naar de fysieke wereld," zegt Async Art's CEO en oprichter Conlan Rios. "Beide teams zijn ontzettend enthousiast om een dynamische en interactieve kunstwerkervaring te lanceren voor Meural. Het samenbrengen van een kunstgemeenschap met cutting-edge technologie is een mooi voorbeeld van een compleet nieuwe manier om digitale kunst te ervaren."

Meural maakt sinds 2018 deel uit van het NETGEAR-portfolio op het gebied van Smart Home-producten om de visie van het bedrijf van een volledig verbonden wereld te realiseren. Het premium digitale Canvas levert een realistische kunstervaring die kan worden bediend via gebaren, desktop, mobiele app of voice control (Amazon Alexa). Het Meural Canvas biedt 30.000 gelicenseerde kunstwerken in de bibliotheek en is daarmee het beste mediadistributieplatform voor beeldende kunst.

"Meural is gemaakt voor dit moment," zegt Poppy Simpson, Senior Manager, Product and Content Curation bij NETGEAR. "Vanaf het begin heeft het Meural-platform oplossingen geboden voor digitale kunst, kunstenaars, fotografen en verzamelaars. NFT’s zijn de nieuwste innovaties in een wereld waarin het Meural display en contentplatform de onbetwiste leider is. Deze spannende samenwerking met Async is weer een stap in de richting van een nieuw tijdperk van kunstwaardering."

Beschikbaarheid

Een gecureerde collectie van Async kunstwerken is gratis beschikbaar voor alle Meural Canvas en WiFi Photo Frame eigenaren die betalen voor een jaarlijks abonnement van €79,-. Gebruikers krijgen toegang tot een uitgebreide kunstbibliotheek van meer dan 30.000 werken, van klassiek tot hedendaags, en alles daartussenin. Deze programmeerbare kunstwerken zijn dynamisch - ze worden elk uur bijgewerkt om de evolutie in de tijd weer te geven (Async-kanaal).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.