Fluke Netherlands bv benoemt RWL Advanced Solutions bv tot distributiepartner

RWL-AS kan in de datacenter- en telecomsector voldoen aan de vraag naar steeds geavanceerdere maatwerkoplossingen

| Fluke Networks | 1 min | 19 juli 2021 18:07
RWL Advanced Solutions, leverancier van oplossingen voor de infrastructuur van datacenters en enterprise klanten, maakt vandaag bekend een distributieovereenkomst met Fluke Netherlands te hebben getekend. Als Premier Advantage Distributiepartner van Fluke kan RWL-AS in de datacenter- en telecomsector voldoen aan de vraag naar steeds geavanceerdere maatwerkoplossingen.

Vanaf januari 2021 bedienen Ab Vingerling (European Business Development Manager) en Ron Kuperus (European Account Manager) een deel van de Europese markt. Ze richten met name op de FLAP-regio, het gebied tussen de steden Frankfurt, Londen, Amsterdam en Parijs. In deze regio is een duidelijke groei te zien van het aantal datacenters, die behoefte hebben aan geavanceerde maatwerkoplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. RWL-AS kan aan deze vraag voldoen.

Door onze jarenlange ervaring spreekt RWL Advanced Solutions de taal van onze klanten. We begrijpen als geen ander de uitdagingen van onze doelgroep. Vanwege het hoge kennis- en serviceniveau heeft Fluke Netherlands besloten om RWL-AS als distributiepartner te benoemen. Met het portfolio van Fluke zijn we in staat om onze klanten in de datacenter- en telecomsector nog beter te ondersteunen.

Naast een vestiging in Amsterdam bereikt RWL-AS de Europese markt vanuit kantoren in Dublin en Londen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Fluke Networks
Fluke Networks is de wereldleider op het gebied van certificerings-, troubleshooting- en installatietools voor professionals die netwerkbekabelingsinfrastructuur installeren en onderhouden. Van het installeren van geavanceerde datacenters tot het herstellen van de communicatie in de verschillende omgevingen, de combinatie van betrouwbaarheid en prestaties zorgt ervoor dat taken efficiënt worden uitgevoerd.
Meer over Fluke Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.