Kingston FURY: nieuwe line-up tilt systemen naar hoger niveau

Met deze nieuwe producten voor geheugenproducten en technologie-oplossingen, kunnen systemen de gewenste upgrade krijgen

| Kingston Technology | 3 min | 19 juli 2021 18:22
Afbeelding: Kingston FURY Family Shot | Copyright: Kingston Technology
  • Kingston FURY Renegade: extreem snelle RGB & Non-RGB DDR4
  • Kingston FURY Beast: ongekende prestaties met RGB & Non-RGB DDR4, DDR3
  • Kingston FURY Impact: compact formaat en hoogwaardige prestatie DDR4, DDR3

Kingston FURY, een divisie van Kingston Technology Europe Co LLP, onderdeel van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is begonnen met de verzending van zijn high-performance geheugenmodules: Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast en Kingston FURY Impact. Met deze nieuwe producten van de wereldmarktleider voor geheugenproducten en technologie-oplossingen, kunnen pc-enthousiastelingen en gamers hun systemen de gewenste upgrade geven met modules voor DDR4 RGB, DDR4 Non-RGB en DDR3.

De Kingston FURY Renegade DDR4 RGB1 is perfect voor de gamer die de meest geavanceerde prestaties eist. Dit nieuwe geheugenproduct verbetert de frame rate, garandeert naadloze streaming en ondersteunt reel editing. Daarnaast bereikt het snelheden tot en met 4600MHz2 gecombineerd met snelle CL15-CL19 latenties. De dynamische RGB verlichting maakt gebruik van de Kingston FURY’s gepatenteerde Infrared Sync Technology™ voor vloeiende en gesynchroniseerde lichteffecten. Met de eigen krachtige, zwarte heat spreader en bijpassende zwarte PCB, biedt Kingston FURY Renegade DDR4 enorm hoge snelheden (tot 5333MHz2 ) gecombineerd met snelle CL13-CL20-timings. Beide producten zijn Intel® XMP gecertificeerd met profielen die zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste Intel chipsets. Gebruikers hoeven alleen het afgestemde profiel in de BIOS te selecteren en ze zijn klaar om hun tegenstanders angst aan te jagen. Dit product is beschikbaar in modules van 8GB tot 32GB en in kits van 2, 4 en 8 met capaciteiten tot 256GB.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB en Kingston FURY Beast DDR4 bieden krachtige prestatieverbeteringen voor gaming, video-editing en rendering met snelheden tot 3733MHz en CL15-19 latenties. Wie een kosteneffectieve upgrade zoekt, kan kiezen voor de vloeiende en mooie lichteffecten van de Kingston FURY Beast DDR4 RGB. Deze is beschikbaar in modules met een capaciteit van 8GB-32GB en in een kit met een capaciteit van 16GB-128GB. Het stijlvolle heat spreader-design van de Kingston FURY Beast DDR4 is verkrijgbaar in een module met 4GB-32GB en in een kit met 8GB-128GB. Beide zijn uitgerust met een plug-and-play voor het automatisch overklokken tot 2666MHz3. Ze zijn geschikt voor zowel Intel als voor AMD Ryzen™. Verder zijn er ook DDR3 kits beschikbaar.

Door je notebook, laptop of een ander compact apparaat uit te rusten met de Kingston FURY Impact SODIMM, minimaliseer je niet alleen de kans op systeemvertragingen, je komt ook in een wereld vol details terecht. Dit product is geschikt voor Intel XMP en AMD Ryzen met een capaciteit tot 64GB. De plug-and-play Kingston FURY Impact DDR4 overklokt automatisch naar de hoogst mogelijke frequenties, tot aan 3200MHz, om Intel en AMD’s nieuwste CPU-technologieën te ondersteunen. Installeer de strakke, zwarte PCB voor een zorgeloze boost. Door het lage 1,2 voltage van de Kingston FURY Impact DDR4 is sleutelen aan de BIOS niet meer nodig om systemen koel, stil en efficiënt te laten draaien. DDR3 is ook beschikbaar voor snelheden tot 1866MHz.

“We zijn verheugd dat we gaming- en pc-enthousiastelingen de high-end geheugenproducten en service kunnen bieden die zij van ons verwachten”, Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA. "Of je nu een eenvoudige, budgetvriendelijke upgrade overweegt of klaar bent om de capaciteiten van je systeem te maximaliseren voor de ultieme game-ervaring; Kingston FURY heeft de producten voor je.”

De DRAM-producten van Kingston FURY combineert het beste van twee werelden: extreme prestaties en optimaal vertrouwen in combinatie met 100 procent zijn getest op snelheden voordat ze de fabriek verlaten met gewaarborgde levenslange garantie. Dit alles op basis van meer dan 30 jaar ervaring.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP en Kingston Technology Company, Inc., zijn onderdeel van dezelfde bedrijvengroep (“Kingston”). Kingston is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Kingston ontwikkelt en produceert oplossingen die gebruikt worden om te leven, te werken en te spelen, van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparatuur, zoals slimme en draagbare technologie, tot design-in en contractproductie. De grootste pc-producenten en cloudhostingpartijen ter wereld vertrouwen op Kingston voor hun productiebehoeften. Onze passie voedt de technologie die de wereld elke dag inzet. We streven ernaar verder te kijken dan onze producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en oplossingen te bieden die een verschil maken: ‘Kingston Is With You’. 
Meer over Kingston Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.