DataCore selecteert Whizpr als bureau voor vergroten naamsbekendheid

De activiteiten van Whizpr zullen zich richten op het vergroten van de naamsbekendheid van DataCore in de Benelux

| DataCore | 2 min | 20 juli 2021 11:08
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
DataCore Software, een autoriteit op het gebied van software-defined storage, heeft gekozen voor Whizpr als partner op het gebied van PR en contentcreatie. De activiteiten van Whizpr zullen zich richten op het vergroten van de naamsbekendheid van DataCore in de Benelux.

DataCore biedt software-defined storage-oplossingen voor block, file en object storage. Met behulp van storage-virtualisatie en geavanceerde datadiensten helpt het bedrijf klanten over de hele wereld bij het moderniseren van het opslaan, beschermen en openen van data.

Ekrem Koç, Sales Director Benelux & Turkey: “DataCore is in de Benelux nog relatief onbekend. Daar willen we graag verandering in brengen; om te beginnen in Nederland. Vanwege expertise die Whizpr heeft in de tech-markt en zijn uitgebreide netwerk van journalisten en andere influencers, zijn we ervan overtuigd de juiste partner te hebben gevonden. Samen gaan we aan de slag om onze kennis op het gebied van software-defined storage te vertalen in goede content en publicaties en zodoende onze naamsbekendheid te vergroten.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “We zijn blij dat we DataCore aan ons klantenbestand kunnen toevoegen. Hoge beschikbaarheid en veiligheid van data zijn belangrijke thema’s in IT-land, waar DataCore met zijn kennis op het gebied van software-defined storage een geheel eigen invulling aan geeft. We kijken ernaar uit om DataCore te helpen met het maken van mooie en onderscheidende content en daarmee de naamsbekendheid van het bedrijf in de Benelux te vergroten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DataCore
DataCore Software levert de meest flexibele, intelligente en krachtige software-defined storage oplossingen in de branche voor block, file en object storage. Het bedrijf helpt klanten over de hele wereld bij het moderniseren van het opslaan, beschermen en openen van data. De uitgebreide productsuite, het intellectuele eigendomsportfolio en de ongeëvenaarde ervaring in storage virtualization en geavanceerde datadiensten positioneren DataCore als de autoriteit op het gebied van software-defined storage.
Meer over DataCore
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.