Yolanda de Both volgt Monique Moos op als CFO bij The Employment Group

Yolanda de Both treedt ook toe tot het bestuur van TEG

| The Employment Group | 1 min | 20 juli 2021 11:22
Afbeelding: Yolanda de Both, CFO bij The Employment Group

Yolanda de Both wordt per 1 oktober 2021 CFO van The Employment Group (TEG). Zij volgt Monique Moos op, die haar loopbaan continueert als ondernemer. Yolanda de Both treedt ook toe tot het bestuur van TEG.

Yolanda de Both is een ervaren CFO. Zij heeft onder andere als CFO en financial director bijgedragen aan de groei van (staffing)bedrijven zoals Acture Groep, Otto Workforce en Philips. Kenmerkend is haar open, optimistische en pragmatische manier van werken. De Both heeft veel oog voor mensen en de processen en systemen binnen een onderneming. Met haar analytische en verbindende vermogen weet zij het verhaal achter de cijfers te verwoorden. Onder leiding van CEO Jan-Willem Gelderblom en CFO Yolanda de Both blijft TEG zich onverminderd inzetten voor de beste matches tussen professionals, vakkrachten en bedrijven.

Monique Moos heeft de afgelopen 7,5 jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van TEG. TEG bedankt Moos voor haar toewijding en wenst haar een succesvolle toekomst als zelfstandig ondernemer.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The Employment Group
The Employment Group (TEG) bestaat uit gespecialiseerde bemiddelingsbedrijven die zich richten op vakmensen en professionals in de techniek, ICT, publieke sector, schildersbranche en bouw. De bedrijven focussen zich op het verbinden van professionals of vakmensen aan opdrachtgevers in specifieke marktsegmenten. TEG “enabled” deze bedrijven zodat zij uitgroeien tot marktleider in hun segment. Op de markt opereert TEG met de labels Voort, koen, Faber en Cottus.
Meer over The Employment Group
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.