Thomson Reuters rolt ONESOURCE Indirect Tax uit op Oracle Cloud Infrastructure met Oracle Autonomous Database

ONESOURCE breidt wereldwijde footprint uit, draait nu op Oracle Cloud

| Oracle | 1 min | 21 juli 2021 9:16
Copyright: Oracle
Oracle heeft vandaag aangekondigd dat Thomson Reuters, een toonaangevende aanbieder van zakelijke informatiediensten, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) omarmt heeft als onderdeel van zijn multi-cloudstrategie om zijn indirecte belastingsoftware wereldwijd beschikbaar te maken voor klanten. Daarnaast zal Thomson Reuters de applicatie uitbouwen op Oracle Autonomous Database om processen te vereenvoudigen en prestaties te verhogen met een cloud-first oplossing.

Thomson Reuters ONESOURCE zakelijke cloudoplossingen biedt een uniforme tax en trade engine dat het steeds veranderende fiscale landschap automatiseert. ONESOURCE Indirect Tax Determination, mogelijk gemaakt door Oracle Cloud Infrastructure, blijft het cloudgebaseerde aanbod van Thomson Reuters uitbreiden om klanten over de hele wereld te helpen fiscale transactieberekeningen uit te voeren, van de eenvoudigste tot meest complexe berekeningen.

De ingebouwde beveiliging, hoge beschikbaarheid en superieure prijs-kwaliteitverhouding van OCI helpen klanten over de hele wereld hun transacties te automatiseren zonder zich zorgen te hoeven maken over capaciteitsbeperkingen. Met behulp van het onlangs aangekondigde Oracle Cloud Lift Services-programma, werkte Thomson Reuters nauw samen met Oracle Cloud-engineers die hands-on expertise, technische tools en cloud-engineeringbronnen leverden - zonder extra kosten - om de ontwikkeling van de cloud-native belastingapplicatie te versnellen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Oracle
Oracle Corporation is een Amerikaans multinationaal computertechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het bedrijf verkoopt databasesoftware en -technologie, cloud engineering-systemen en bedrijfssoftwareproducten.
Oracle en Java zijn geregistreerde merken van Oracle Corporation.
Meer over Oracle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.