Rubrik benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Center Backup en Recovery Solutions

Het bedrijf wordt ook voor het tweede jaar op rij beschouwd als bedrijf met beste Completeness of Vision

| Rubrik | 1 min | 22 juli 2021 10:50
Copyright: Rubrik

Rubrik is door Gartner erkend als leider in het Magic Quadrant voor Data Center Backup and Recovery Solutions voor zijn Cloud Data Management- en Ransomware Recovery-oplossingen. Het bedrijf wordt ook voor het tweede jaar op rij beschouwd als bedrijf met beste Completeness of Vision. Dit weerspiegelt of het bedrijf de markt begrijpt, innoveert en in staat is zijn visie in de praktijk te brengen.

Rubrik blijft het tempo van innovatie voor de industrie bepalen en kondigde onlangs nieuwe ontwikkelingen aan op het gebied van ransomware recovery, sensitive risk assessment en mass recovery. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 1.800 werknemers in 18 landen en ondersteunt meer dan 3.300 klanten over de hele wereld.

"Rubrik is vastberaden om de drie grootste data-uitdagingen van onze klanten aan te pakken: snel herstel van ransomware, automatisering van data-werkzaamheden - waaronder back-up/herstel - en het versnellen van de overgang naar de cloud", zegt Bipul Sinha, mede-oprichter en CEO van Rubrik.

"Rubrik maakt operationele veerkracht mogelijk voor ondernemingen over de hele wereld en pioniert met de Zero Trust Data Management-benadering voor iedereen die met data te maken heeft, zodat we kunnen helpen de digitale business van onze klanten veilig te houden."

Bekijk hier het Magic Quadrant rapport om meer te weten te komen over Rubrik’s benoeming.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.