Zoom verbetert platformervaring met lancering van Zoom Apps en Zoom Events

Zoom stimuleert innovatie van videocommunicatie met nieuwe oplossingen die hybride werken verbeteren

| Zoom | 4 min | 22 juli 2021 11:17
Afbeelding: Zoom Apps - Heads-Up! | Copyright: Zoom
Zoom Video Communications, Inc. maakt vandaag bekend dat Zoom Apps en Zoom Events wereldwijd beschikbaar zijn. Zoom Apps integreert apps van derden nu naadloos in Zoom-vergaderingen en de desktop client zonder van apps te hoeven wisselen. Dit verbetert de samenwerking, productiviteit én entertainmentwaarde. Het in het voorjaar van 2021 aangekondigde Zoom Events is daarnaast vanaf vandaag algemeen beschikbaar. Dit alles-in-één-platform maakt het mogelijk om uiteenlopende interactieve virtuele evenementen op te zetten.

"Het is geweldig om onze platformvisie tot leven te zien komen met Zoom Apps en Zoom Events, nu de wereld nieuwe werkomgevingen omarmt die werknemers productiever maken", zegt Eric S. Yuan, oprichter en CEO van Zoom. "Deze innovaties verbeteren hoe we contact houden en samenwerken met onze collega's, vrienden en familieleden - én ze maken het plezieriger.”

Je favoriete apps direct op het Zoom-platform

Met Zoom Apps kunt je je productiviteit verhogen en je blijven concentreren op je werk door je favoriete apps direct te integreren in de Zoom-omgeving, zodat je niet meer tussen apps hoeft te schakelen. Hiermee breidt Zoom Apps het aanbod uit van de Zoom App Marketplace, waar al meer dan 1.500 reguliere koppelingen met derden te vinden zijn. Op dit moment van lancering zijn er ruim 50 Zoom Apps beschikbaar, voor zowel enterprises als consumenten - zoals whiteboarding, projectmanagement, notulering en videogaming. Meer apps zijn nog in ontwikkeling en zijn binnenkort beschikbaar. Een selectie van momenteel beschikbare Zoom Apps:

  • Asana: Organiseer doelgerichte vergaderingen met de mogelijkheid om van tevoren actie-items voor de meeting te maken, zodat teams altijd duidelijke stappen kunnen maken. Je kunt ook taken maken, bewerken en toewijzen, allemaal zonder je Zoom Meeting te verlaten.
  • Dot Collector: De Dot Collector-app stelt iedereen in een vergadering in staat om hun mening te delen via real-time feedback en enquêtes. Dots worden systematisch verzameld, gedeeld en bewaard zodat aanpassingen direct of na verloop van tijd kunnen worden gemaakt. De Dot Collector bevordert inclusieve samenwerking, transparantie en zinvolle relaties tussen collega's en geeft gebruikers inzichten die ze kunnen inzetten om het beste uit zichzelf te halen.
  • Dropbox Spaces: Haal meer uit je vergaderingen met de Dropbox Spaces-app. Houd iedereen voor, tijdens en na Zoom-vergaderingen op dezelfde pagina door in realtime samen te werken in één gedeelde werkruimte.
  • Heads Up!: Heads Up! is een leuk en hilarisch spel van Ellen DeGeneres. Heads Up! is het perfecte gezelschapsspel om met collega's en vrienden te spelen, en is een leuke manier om de tijd te doden met je collega's terwijl je wacht tot een meeting begint. De app is ontwikkeld voor Zoom door Ellen Digital en Playco.
  • SurveyMonkey Enterprise, van Momentive: Organiseer meer betrokken en inclusieve vergaderingen door directe feedback via enquêtes en polls rechtstreeks in Zoom te integreren. Vergaar inzichten van klanten, werknemers, patiënten en iedere andere deelnemer. Hierdoor kun je direct actie ondernemen om werknemersbetrokkenheid te vergroten, de klant- of patiëntervaring te verbeteren en vergaderingen op afstand productiever te maken.
  • Wellness That Works, van WW: Wellness that Works van WW, een leider in gewichtsverlies en wellness, helpt gebruikers meer te bewegen, beter te eten en hun mindset te veranderen met pushmeldingen om te gaan staan en rekken, samen met een vochtinname-tracker, mindset-tools en recepten. Wellness that Works versterkt WW's capaciteiten in gedragsverandering door gebruikers te helpen gezonde gewoontes op te bouwen en vol te houden, waar ze ook zijn... zelfs tijdens vergaderingen!

Verbetering van de hybride en virtuele evenementbeleving

Zoom Events werd in het voorjaar van 2021 aangekondigd en is nu algemeen beschikbaar. Dit platform geeft organisaties de mogelijkheid om geweldige hybride en virtuele ervaringen te creëren. Met Zoom Events kunnen zowel grote als kleine bedrijven naadloos evenementen beheren en hosten, zoals sales-conferences, klantevenementen, trade shows en interne evenementen. Zoom Events biedt features zoals event-hubs, speciale ruimten voor bedrijfsevenementen, personaliseerbare registratie-opties en netwerkmogelijkheden via lobby’s met chatfunctie. Zoom Events maakt ook evenement-specifieke rapportage mogelijk rond registratie, opkomst en ticketverkoop. Zoom organiseert dit jaar zijn jaarlijkse gebruikersevenementen Zoomtopia en Zoom Academy op Zoom Events.

OnZoom, de oplossing voor consumenten, helpt merken en kleine bedrijven een publiek te bereiken door (betaalde) evenementen te creëren en te hosten, zoals fitness- en kooklessen, theatervoorstellingen en meer. OnZoom blijft in bèta en is een plek waar kleine bedrijven en ondernemers evenementen kunnen hosten en publiceren in de openbare agenda van Zoom.

“Zoom Apps en Zoom Events zijn cruciaal om Zooms dienstenaanbod en bereik te verbreden”, zegt Roopam Jain, Vice President, Information and Communications Technologies bij Frost & Sullivan. “Deze oplossingen stellen gebruikers in staat om meer te bereiken met videocommunicatie en zijn een bewijs van de missie van Zoom om klanten te helpen met bedrijfsgroei, volledig op basis van haar platform - of het nu gaat om applicaties, integraties, evenementen of andere diensten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zoom
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.