Creëer de perfecte balans tussen werk en privé op jouw thuiswerkplek met de Smart Round Ceiling Lamp Comfort

De Smart Round Ceiling Lamp Comfort is vanaf 26 juli verkrijgbaar

| Innr | 2 min | 22 juli 2021 11:24
Copyright: Innr
Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met de Smart Round Ceiling Lamp Comfort. Met deze slimme plafondlamp voeg je een modern multifunctioneel armatuur toe aan je interieur. Koppel de lamp aan jouw bestaande Zigbee Bridge en kies vervolgens met de app gemakkelijk voor warm wit licht voor extra sfeer of koeler wit licht voor meer concentratie. Dit maakt de lamp perfect voor werken of studeren en is dus de ideale aanvulling voor jouw thuiswerkplek.

De voordelen van het goede verlichting

Tegenwoordig is het werken aan de eettafel de normaalste zaak van de wereld geworden, maar hierdoor is de scheiding tussen werk en privé wel heel klein geworden. Door gebruik van slimme verlichting kun je tijdens kantooruren de lampen zo instellen dat ze een goede hoeveelheid helder wit licht afgeven, dat direct effect heeft op de productiviteit. Na werktijd wordt er een duidelijk verschil in de verlichting zichtbaar door deze een warmere tint te geven en het licht te dimmen. Zo ontstaat er een nieuwe ambiance en krijg je het gevoel van “thuiskomen na een lange dag werken”.

De Round Ceiling Lamp Comfort heeft een modern design met metalen behuizing. Met een diameter van 41 cm en een diepte van slechts 7,2 cm past deze lamp op elke plek in het huis. De plafondlamp heeft een helderheid van 2500 lumen en geeft warmwit tot koelwit licht dat makkelijk draadloos te bedienen is met de app, zelfs als je niet thuis bent. De Round Ceiling Lamp is compatible met de Philips Hue bridge en andere smart home systemen. Je kunt de lamp ook met je stem besturen, in combinatie met een hub van Philips Hue, Samsung SmartThings, een Homey of een Amazon Echo kun je gebruik maken van voice control van Hey Google of Alexa.

De wittint, van warm (2200K) tot koel wit licht (5000K), is zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse licht opties klaargezet in de app. Zo kun je de lampen laten reageren op het begin en het einde van jouw werkdag, maar ook bijvoorbeeld op de tijd dat jij wakker wordt of gaat slapen, handig toch?

Adviesprijs:

  • RCL 240 T: € 99,99

De Smart Round Ceiling Lamp Comfort heeft ook een kleiner broertje, namelijk de Smart Round Ceiling Lamp White. De lamp heeft een diameter van 30 cm, is 5,2 cm diep en heeft een helderheid van 1200 lumen en een wittint van 2700K (warmwit licht). De plafondlamp kan daarnaast extra diep draadloos dimmen, tot wel 0,25%. De lamp is verkrijgbaar voor €64,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Innr
Met Innr, opgericht in 2012, zetten oprichters Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips) samen met een groeiend team van professionals al hun energie in voor het maken van mooie, praktische en slimme verlichting onder het motto ‘Simple and Affordable’. Door de verlichting en smart home-trends op de voet te volgen, kan Innr vroeg reageren op de behoeften van de klant en de perfecte Smart Lighting-producten maken. Deze kennis is terug te vinden in zowel de kwaliteit van hun producten als de persoonlijke service.
Meer over Innr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.