Software-omzet van IFS groeit met 20% in het eerste halfjaar

Dankzij toename cloud-adoptie

| IFS | 1 min | 23 juli 2021 14:56
Copyright: IFS
IFS maakt zijn financiële resultaten over de eerste helft van 2021 bekend. Na een sterk eerste kwartaal is het eerste halfjaar het bewijs dat het bedrijf met succes zijn groeistrategie uitvoert. Daarnaast blijft IFS zijn transformatie doorzetten tot een gespecialiseerde en servicegerichte cloud-softwareleverancier.

Nu meer bedrijven de voordelen van de cloud erkennen en zich tot IFS wenden om hen te ondersteunen in hun digitale dienstverlening, groeiden alle software-inkomsten met dubbele cijfers, mede door een sterke toename van de cloud-omzet (+79% jaar op jaar) en terugkerende omzet (+27% jaar op jaar).

Darren Roos, CEO van IFS, zegt hierover het volgende: "IFS is een bedrijf met als enige doel de nieuwste technologische ontwikkelingen beschikbaar maken voor onze klanten op een manier die snel waarde creëert, een lage total cost of ownership heeft, en eenvoudig te verwerken en te gebruiken is. Het eerste halfjaar is het bewijs dat onze strategie om hierop te focussen, en om flexibiliteit in onze productactiviteiten in te bouwen zodat klanten snel op de marktontwikkelingen in kunnen springen, werkt."

Het eerste halfjaar kende ook een aantal belangrijke mijlpalen voor IFS, waaronder de overname van Axios Systems, de lancering van IFS Cloud en de wereldwijde lancering van de nieuwe branding van IFS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
IFSERP
Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector.
Meer over IFS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.