Celonis en Wipro introduceren Global Celonis Center voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Het Celonis Execution Management System en Wipro’s expertise in het stroomlijnen van operations vullen elkaar feilloos aan

| Celonis | 2 min | 23 juli 2021 15:20
Wipro Limited en Celonis introduceren als onderdeel van een partnerschap het Global Celonis Center, een centrum dat organisaties stimuleert hun operations te transformeren. Het Celonis Execution Management System en Wipro’s expertise in het stroomlijnen van operations vullen elkaar feilloos aan en stellen bedrijven in staat hun finance-, HR- en supply chain management-processen te optimaliseren.

Wipro is een toonaangevend bedrijf dat service verleent op het gebied van informatietechnologie, consultancy en bedrijfsprocessen. Celonis is wereldwijd leider in execution management.

Digital Twins

In het Global Celonis Center kunnen klanten met digital twins van hun bedrijfsprocessen werken om die te monitoren, standaardiseren en controleren. Verder kunnen ze haperingen in hun efficiëntie en gebruikservaringen identificeren en elimineren, om zo de vruchten van slimme, door data gedreven besluitvoering te plukken. Dit leidt tot betere klantervaringen en levert een hogere bedrijfswaarde, terwijl het tegelijkertijd kosten drukt.

Celonis en Wipro verwachten dat het centrum een boost geeft aan organisaties die herstellende zijn van de coronacrisis en hun organisatie meer weerbaar willen maken. Organisaties kunnen met het center nieuwe bedrijfsprocessen inrichten, zonder afscheid te hoeven nemen van hun IT-investeringen.

Amit Puri, Vice President bij Celonis: “De Wipro-Celonis samenwerking geeft klanten toegang tot meer krachtige tools dan zij voorheen voorhanden hadden, waaronder next-gen outsourcing modellen voor ‘Data operations as a service’ en real-time gegenereerde inzichten in bedrijfsprocessen. Wipro’s expertise in op SaaS gebaseerde cloudtransformaties en onze process managementtechnieken en execution managementoplossingen stellen organisaties in staat om hun digitale transformatietrajecten te versnellen waarbij kosten meer gedrukt worden, optimalisatie en gedefinieerde.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.