BlackBerry presenteert Jarvis 2.0

Antwoord op het groeiende en geïntegreerde cyberbeveiligingslandschap

| BlackBerry | 2 min | 26 juli 2021 21:08
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited brengt vandaag BlackBerry Jarvis 2.0 uit, de nieuwste editie van de softwareanalysetool. BlackBerry Jarvis 2.0 introduceert een SaaS-versie van de oorspronkelijke Jarvis-mogelijkheden. Dit biedt ontwikkelaars en integrators een gebruiksvriendelijkere, nauwkeurige functie rond de drie belangrijkste gebieden: het beheer van Open-source Software (OSS), Common Vulnerabilities and Exposures (CVE) en Software Bill of Materials (SBOM).

Voor de volledige softwareketen

BlackBerry Jarvis 2.0 is ontworpen voor het aanpakken van de toenemende complexiteit en groeiende cyberdreigingen in de meerlagige softwaretoeleveringsketens. De tool zorgt ervoor dat producten in onder meer de medische, automobiel- en ruimtevaartindustrie veilig zijn en bijgewerkt met de meest recente beveiligingspatches. Dat is cruciaal bij het bouwen van software voor een moderne auto, met meer dan 150.000 openbaar gemaakte kwetsbaarheden vanaf medio juli 2021.

Een complex stuk software voor een infotainmentsysteem in voertuigen kan honderden softwaremodules van derden bevatten. Het niet controleren en bijwerken van elk stukje software biedt hackers de mogelijkheid om deze kwetsbaarheden te misbruiken. BlackBerry Jarvis 2.0 komt tegemoet aan de noodzaak om kwetsbaarheden op te sporen en te verhelpen door ze te identificeren en vervolgens binnen enkele minuten diepgaande bruikbare inzichten te bieden. Dit voorkomt handmatig scannen door een groot aantal experts en tijdverspilling.

"Naarmate softwaretoeleveringsketens complexer raken, en cyberaanvallen geavanceerder worden, ontwikkelt het beveiligen van embedded apparaten op de firmwarelaag zich tot een integraal onderdeel van apparaatbeveiligingsbeheer”, vertelt Hiten Shah, Senior Analist, TechVision, Frost & Sullivan. “Met Jarvis 2.0 heeft BlackBerry jarenlange kennis en ervaring op het gebied van embedded apparaatbeveiliging vertaald naar een indrukwekkend, feature-rijk product voor binaire softwareanalyse."

Klik hier voor meer informatie over BlackBerry Jarvis 2.0.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.