Het nieuwe gaminguniversum van AGON by AOC

Het nieuwe merk zal de bestaande line-ups van gamingmonitoren en accessoires van AOC versterken

| AOC | 2 min | 26 juli 2021 21:19
Copyright: AOC
AOC, 's werelds meest toonaangevende merk voor gamingmonitoren[1] en IT-accessoires, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe overkoepelende merk AGON by AOC. Het nieuwe merk zal de bestaande line-ups van gamingmonitoren en accessoires van AOC versterken en hun portfolio voor casual gamers, competitieve gamers en ambitieuze esports-spelers uitbreiden met nieuwe modellen.

Stefan Sommer, Head of Global Marketing bij AOC: “Met name de gamingindustrie en de esports-sector behoren tot de snelst groeiende technologiemarkten – en zeker ook de meest opwindende. We zijn ontzettend trots om ons nieuwe merkconcept en onze visie te delen met deze unieke community. AGON by AOC zal de lat zeker hoger leggen als het gaat om gamingecosystemen – en het spel van veel meer gamers over de hele wereld naar een hoger niveau brengen.”

Met AGON by AOC maken gamers kennis met een meeslepende ervaring, ongeacht hun vaardigheidsniveau of gamegenre waar ze de voorkeur aan geven. AGON by AOC zet zich nog meer in om gamers over de hele wereld van dienst te zijn en het beste gamingecosysteem te creëren; van muizen tot monitoren voor MMORPG's, racegames, simulaties of FPS-games - voor nieuwsgierige avonturiers, ervaren helden en professionele legendes.

Lancering in een fantastisch verhaal

AGON by AOC is een universum dat uniek is voor de industrie. Zoals de legende zegt, heeft de AGON-competitie een dystopische realiteit, die niet veel verschilt van de onze en de beste krijgers verzameld met specifieke vaardigheden om kwade krachten te bestrijden. Alleen samen zijn ze sterk genoeg om de vijand te verslaan - net zoals dat de community de sleutel is in gaming en in het bijzonder esports. Met de introductie van betoverende beelden en gedetailleerde karakterontwerpen, verheft AGON by AOC zichzelf van een producent van gaminghardware tot de maker van een heel gaminguniversum - vertegenwoordigd door zijn groeiende gamingecosysteem.

We kijken ernaar uit om dit nieuwe tijdperk met je te vieren en staan open voor vragen en verzoeken. Houd ons in de gaten voor de grote start op 27 juli en houd je ogen open voor meer nieuws van ons en details die op de AGON by AOC socialemediakanalen worden gedeeld.
  1. IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q1.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AOC
AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, welke de industrie regelmatig impulsen geeft met vernieuwende, creatieve en ongewone beeldschermen. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC.
Meer over AOC
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.