LG Electronics vernieuwt LG TONE Free Earbuds-serie

De LG FP5, LG FP8 en LG FP9 zijn de volgende generatie zelfreinigende TONE Free oordopjes met bluetooth 5.2 én tot 24 uur batterijduur

| LG Electronics | 3 min | 26 juli 2021 21:28
Afbeelding: De LG TONE Free FP8 Charcoal Black | Copyright: LG Electronics

LG Electronics (LG) breidt deze zomer haar audio line-up uit met de vernieuwde versies van de LG Earbuds: de, FP5, FP8 en FP9. Dit zijn de opvolgers van de HBS-FN6 en HBS-FN4 modellen die vorig jaar op de markt kwamen, en zijn beschikbaar in 3 kleuren, wit, zwart en de nieuwe kleur goud. De nieuwe LG earbuds zorgen voor een nieuwe manier van muziek luisteren, waarmee je helemaal ondergedompeld wordt in het geluid zonder gestoord te worden van buitenaf. Bellen wordt bovendien beter, en, niet geheel onbelangrijk, het gebruiksgemak is optimaal met 24 uur batterij en UVnano case die bactieren verwijdert.

Audio

Nieuw bij deze line-up is Headphone Spatial Processing van Meridian Audio, wat ervoor zorgt dat de luisteraar het gevoel heeft omhuld te worden door geluid omdat het vanuit alle richtingen lijkt te komen. Daarbij zorgt 3D Sound Stage ervoor dat het geluidsveld wordt uitgebreid via ruimtelijke up-mixing om gebruikers een levensechte audio-ervaring te bieden. Deze nieuwe serie earbuds beschikken wederom over Noise Cancellation, hiermee worden omgevingsgeluiden weggefilterd om optimaal van de muziek te kunnen genieten. Daarbij is het met de viertal verschillende geluidspresets mogelijk om voor iedereen gemakkelijk een eigen voorkeur in te stellen.

Met drie microfoons in elke oordop zorgen de nieuwe LG TONE Free FP9 en FP8 voor een heldere manier van bellen door de stem van de gebruiker duidelijker te maken en met minder storende omgevingsgeluiden die in de weg zitten. De nieuwe fluistermodus zorgt voor meer gespreksprivacy en helderheid, waardoor gebruikers de rechteroordop dicht bij hun mond kunnen houden als een speciale microfoon, de perfecte oplossing voor het maken en aannemen van gesprekken in omgevingen zoals een bibliotheek of op kantoor.

UVnano case

Dankzij de vernieuwde batterij is het mogelijk om tot 24 uur muziek draadloos te beluisteren. De earbuds zelf hebben een batterij die 8 uur meegaat voordat deze opgeladen moet worden. Dit kan tot wel drie keer in de UVnano case die zelfs beschikt over fast charging. Dit zorgt ervoor dat met vijf minuten opladen de earbuds weer voor één uur gebruikt kunnen worden. De innovatieve UVnano case laadt niet alleen razendsnel de earbuds op, maar doodt ook 99,9%[1] van de bacteriën tijdens het opladen met behulp van UV-licht. Voor gebruikers die hun UVnano case het liefste draadloos opladen, is de LG TONE Free FP8 de perfecte oplossing.

Met grotere, verbeterde drivers en diafragma's met siliconen randen die meer flexibiliteit en beweging mogelijk maken, leveren de nieuwe TONE Free-modellen nu een krachtigere bas zonder in te boeten aan helderheid of detail. Deze nieuwe earbuds zijn vanaf vandaag te pre-orderen in het zwart, wit of goud en te koop vanaf augustus bij Belsimpel, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. De adviesprijs bedraagt €129,00 (FP5) €179,00 (FP8) en €199,00 (FP9). Ter promotie van de nieuwe LG Earbuds is er vanaf augustus een cashback actie, al kan iedereen die vanaf vandaag bij retailers een pre-order plaatst hier ook aanspraak op maken.

  1. Onafhankelijke tests tonen aan dat de UVnano-case 99,9 procent van de Escherichia coli, Staphylococcus aureus en Klebsiella pneumonia bacteriën op oordopjes elimineert binnen vijf minuten tijdens het opladen. De UV-LED-functie werkt alleen tijdens het opladen en de FP9 case moet op een externe voedingsbron worden aangesloten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.