Orange kiest Prisma Cloud van Palo Alto Networks om zijn wereldwijde cloudactiviteiten te beveiligen

Het telecombedrijf en IT-servicebedrijf blijft zijn gebruik van cloudworkloads en -opslag uitbreiden

| Palo Alto Networks | 2 min | 27 juli 2021 20:27
Palo Alto Networks, wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, heeft vandaag aangekondigd dat Prisma® Cloud, het enige uitgebreide Cloud Native Security Platform in de industrie, door Orange is geselecteerd als oplossing voor cloudsecurity. Het telecombedrijf en IT-servicebedrijf blijft namelijk zijn gebruik van cloudworkloads en -opslag uitbreiden.

"Als toonaangevende wereldwijde telecommunicatiemaatschappij ondergaan we een datagestuurde culturele transformatie, waarbij ook onze vaardigheden en platformen op het gebied van data-, AI- en softwareontwikkeling moeten mee veranderen", zegt Steve Jarrett, senior vice president, Data and AI, Orange Innovation. “Deze transformatie betekent een enorme toename in het gebruik van de cloud, cloudworkloads en cloudopslag in de komende jaren. Met activiteiten in 26 landen hebben we cloudsecurityoplossingen nodig die in verschillende clouds en landen kunnen werken en tegelijkertijd de beste beveiliging in hun klasse kunnen leveren. Prisma Cloud komt deze behoeften tegemoet. Met zijn cybersecurity-bedrijfseenheid, Orange Cyberdefense, vormt cybersecurity de kern van de waardepropositie van Orange.”

“Terwijl organisaties als Orange hun snelle overstap naar de cloud voortzetten, zien ze enorme voordelen, zoals de mogelijkheid om snel te groeien en flexibiliteit te vergroten. Deze bedrijven realiseren zich ook dat ze, zonder de beveiliging goed aan te pakken, een verhoogd risico kunnen lopen. We zijn verheugd om Orange te helpen bij het veiligstellen van hun overstap naar de cloud”, zegt Varun Badhwar, senior vice president, Prisma Cloud bij Palo Alto Networks.

Orange zal Prisma Cloud's Cloud Security Posture Management (CSPM)-functies gebruiken voor multi-cloud compliance en governance, samen met Prisma Cloud's Cloud Workload Protection (CWP)-functies voor het beveiligen van hun hosts en container applicaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.