Innr kondigt nieuwe samenwerking met Homey aan

Homey ondersteunt vanaf nu alle slimme verlichtingsproducten van Innr

| Innr | 3 min | 28 juli 2021 10:22
Copyright: Innr

Vandaag kondigen slimme verlichtingspecialist Innr en alles-in-één controller Homey hun nieuwe samenwerking aan. Homey ondersteunt vanaf nu alle slimme verlichtingsproducten van Innr, zodat bijvoorbeeld Innr LED's aangestuurd kunnen worden door Homey in de zogeheten Flows. Flows kunnen worden gebruikt om (licht)scènes te activeren afhankelijk van tijd, dag, locatie of op de statusverandering van andere aangesloten apparaten. Omdat diverse apparaten van verschillende merken kunnen worden aangesloten op Homey, zijn gebruikers in staat om een beter slim huis te creëren, met controle vanuit de Homey App.

Zo kun je bijvoorbeeld deur-, raam- of bewegingssensoren verbinden met jouw slimme verlichting - zodat je altijd thuiskomt in een goed verlicht huis. In combinatie met een timer kan de Flow zo ingesteld worden dat deze alleen actief is als de zon is ondergegaan. Zo hoef je nergens meer over na te denken.

Een slim huis - afgesteld op jouw wensen

Wanneer de jaloezieën gesloten zijn, gaat het feelgood licht automatisch aan. Een bewegingsmelder activeert de Smart Plug (draadloze schakelaar), die vervolgens de radio inschakelt. Elke Flow kan een andere, vooraf ingestelde lichtscene activeren: dit zijn slechts enkele voorbeelden uit een oneindige reeks mogelijkheden.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de koppeling tussen Homey en Innr-apparaten. Zo kunnen alle slimme functies van aangesloten apparaten via één app aan elkaar gekoppeld worden en kunnen unieke Flows gemaakt worden. Homey laat alle slimme apparaten in je huis, samenwerken, waaronder de slimme verlichting van Innr.

Eenvoudige bediening van apparaten en Flows, ongeacht het protocol

"Slimme verlichting is een van de kerntechnologieën binnen domotica," zegt Jeroen Dalderop, oprichter en CEO van Innr, "Daarom zijn we verheugd dat we nu officieel deel uitmaken van het Talks with Homey Programma. Dat betekent dat Innr-apparaten zijn getest, gecertificeerd en worden aanbevolen door het team achter Homey. Standaarden zoals Zigbee zijn op zichzelf al heel krachtig. Maar wanneer een grote verscheidenheid aan protocollen wordt gebundeld in een controller als Homey, opent dat talloze nieuwe mogelijkheden op het gebied van comfort, automatisering, monitoring en veiligheid. Zo'n 170.000 Homey gebruikers zullen blij zijn te weten dat Innr nu een geverifieerde partner is."

Homey specialisten over Innr

Volgens Homey specialist Alexander Ceha van Athom houdt Innr haar verlichtingsoplossingen eenvoudig en doeltreffend. “Het aanbieden van geweldige kwaliteit, samen met een goede prijs, en een uitstekende reeks apparaten. Van heldere en levendige vintage lampen, tot kleurrijke RGBW kaarslampen, gecombineerd met een scala aan fittingtypes, lampstijlen en zelfs outdoor producten, er is voor ieder huis een match. Innr's lampen zijn heel eenvoudig aan te sluiten op Homey, vaak hoef je ze alleen maar een paar keer aan en uit te zetten. Makkelijker kan niet.”

Homey-compatibiliteit is een uitbreiding op de bestaande compatibiliteit van Innr met Philips Hue, Samsung SmartThings en Amazon Echo. Zoals bekend is stembediening met Google Home en Amazon Alexa ook mogelijk via deze hubs, wat nu ook mogelijk is met Homey.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Innr
Met Innr, opgericht in 2012, zetten oprichters Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips) samen met een groeiend team van professionals al hun energie in voor het maken van mooie, praktische en slimme verlichting onder het motto ‘Simple and Affordable’. Door de verlichting en smart home-trends op de voet te volgen, kan Innr vroeg reageren op de behoeften van de klant en de perfecte Smart Lighting-producten maken. Deze kennis is terug te vinden in zowel de kwaliteit van hun producten als de persoonlijke service.
Meer over Innr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.