Supermicro lanceert nieuwe Top-Loading en Simply Double storage systemen

Volledig zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste 3e generatie Intel Xeon Scalable-processoren en PCI-E 4.0 NVMe-stations

| Supermicro | 3 min | 28 juli 2021 10:47
Afbeelding: Supermicro Top-Loading Storage Systems | Copyright: Supermicro
Super Micro Computer, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke computersystemen, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt nieuwe versies aan van zijn Top-Loading storage oplossingen en nieuwe Simply Double-opslagsystemen die volledig zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste 3e generatie Intel Xeon Scalable-processoren en PCI-E 4.0 NVMe-stations. Deze opslag- en uitbreidingssystemen met hoge capaciteit van topklasse zijn ideaal voor schaalbare cloudopslag implementaties en HPC storage workloads.

"Nu de groei in software gedefinieerde en op Cloud gebaseerde opslag blijft versnellen, helpt Supermicro datacenters om snel hun infrastructuur te moderniseren. Op deze manier kunnen ze gebruik maken van flexibele configuratie en modulaire ontwerpen zonder tools die door een technicus kunnen worden onderhouden. Bovendien zijn er eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden met onze nieuwe X12 60-bay of 90-bay single, dual node," zegt Charles Liang, President en CEO van Supermicro. "Onze nieuwe storage systemen met hoge capaciteit zetten onze focus op besparing van resources voort en leveren een toonaangevende capaciteit voor een lagere total cost of ownership (TCO)."

Top-Loading storage systemen

Supermicro's nieuwe top-loading architectuur levert verbeterde flexibiliteit, modulariteit en eenvoudig onderhoud die klanten nodig hebben. Zowel de 60-bay- als 90-baysystemen zijn beschikbaar als configuraties in single-node, dual-node en dual-node high availability (HA). De configuraties in dual-node HA en single-node controleren de toegang tot alle stations in de systemen. De configuratie in dual-node verdeelt de toegang tot stations gelijkmatig over elke node. Met een modulair, tool-less design zijn alle kritieke onboard systems - hot-swap servernodes, uitbreidingen, ventilatormodules, voedingen en stations - volledig geoptimaliseerd en eenvoudig te onderhouden door één technicus.

Supermicro's nieuwe top-loading systemen met hoge capaciteit zijn geoptimaliseerd voor zakelijke en schaalbare cloudopslag omgevingen. Dit schaalbare architectuurontwerp biedt klanten de configuratie- opties van op PCI-E 4.0-gebaseerde RAID of IT mode SAS controller. Deze 4U-systemen zijn voorzien van 60 of 90 hot-swap 2,5" of 3,5" SAS3/SATA3-bays plus twee onboard PCI-E M.2-slots en twee interne slim SATA SSD-slots. Het single-nodesysteem ondersteunt ook twee hot-swap 2,5"-bays aan de achterzijde voor OS-mirroring en vier optionele NVMe U.2-bays voor snelle caching. Het systeem ondersteunt 1,6 petabytes aan kosten geoptimaliseerde opslag in de maximale configuratie, plus tot 60 TB SSD flash via de NVMe aan de achterzijde. De single- en dual-nodesystemen maken gebruik van 3e generatie Intel Xeon Scalable-processoren in een dual-socketconfiguratie met 16 DIMM-slots per servernode.

Simply Double-opslagsystemen

Supermicro's Simply Double-opslagserver is een toonaangevende oplossing voor contentlevering. De aankondiging van vandaag introduceert prestatie- en onderhoudsverbeteringen aan het algemene ontwerp ter ondersteuning van 3e generatie Intel Xeon Scalable-processoren in een dual-socket configuratie met 16 DIMM's, terwijl dezelfde storage footprint behouden blijft. Tot vier hot-swap U.2 NVMe-bays aan de achterzijde worden ondersteund, zodat gebruikers flash kunnen toevoegen zonder dat dit ten koste gaat van een van de 24 SAS/SATA 3,5"-opslagbays. Innovatief chassisontwerp verbetert de luchtstroom en stroomlijnt de toegankelijkheid van systeemonderhoud voor componenten zoals het moederbord, CPU, geheugen, PCI-E-slots, interne stationbays en stationbays aan de achterzijde. Samen met deze mechanische verbeteringen kan het systeem worden geconfigureerd met de opties van PCI-E 4.0-gebaseerde RAID of IT mode SAS controller.

Supermicro Storage Summit

Supermicro lanceert deze nieuwe systemen tijdens zijn Open Storage Summit 2021, waarbij innovaties op het gebied van software gedefinieerde storage technologie worden belicht. De Open Storage Summit 2021 vindt plaats van 27 t/m 29 juli 2021. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), de toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige, zeer efficiënte servertechnologie, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geavanceerde server Building Block Solutions® voor Enterprise Data Center, Cloud Computing, Kunstmatige intelligentie en Edge Computing Systems. Supermicro zet zich in voor de bescherming van het milieu door middel van zijn "We Keep IT Green®"-initiatief en biedt klanten de meest energiezuinige, milieuvriendelijke oplossingen op de markt.
Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc. AMD, het AMD Arrow-logo, EPYC en combinaties zijn daarom handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren ervan.
Meer over Supermicro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.