Zerto door Gartner opgenomen in het ‘2021 Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions’

Zerto dankt zijn status als Niche Player aan de volledigheid van zijn visie en zijn uitvoerend vermogen

| Zerto | 2 min | 28 juli 2021 21:14
Copyright: Zerto
Het Zerto Platform is door Gartner als een nichespeler gepositioneerd in zijn marktrapport ‘Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions’. Deze beoordeling is gebaseerd op specifieke criteria voor het analyseren van de volledigheid van de visie van leveranciers en hun vermogen om die visie uit te voeren.

“Dit is de eerste keer dat we in het Magic Quadrant van Gartner worden opgenomen. Dit is naar onze mening te danken aan onze toewijding aan de ontwikkeling van een platform voor cloud databeheer en bescherming dat integrale ondersteuning biedt voor de IT-strategie van elke organisatie. Het geeft ook blijk van de vooruitgang die we hebben geboekt door uit te groeien tot een gerenommeerde leverancier van back-upoplossingen naast onze oplossingen voor disaster recovery”, zegt Ziv Kedem, CEO van Zerto.

“Door mogelijkheden voor back-ups, disaster recovery en het verplaatsen van data samen te brengen op één gebruiksvriendelijk platform hebben we een wereldwijd meer dan 9.000 klanten weten aan te trekken. Dit hebben we ook te danken aan onze op journals gebaseerde continuous data protection (CDP)-technologie in combinatie met de mogelijkheid om data binnen enkele minuten in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Dit is mogelijk tot een paar seconden voor het tijdstip waarop er een storing of beveiligingsincident optrad. We zien onze opname in het Magic Quadrant als een blijk van erkenning voor het harde werk dat ons getalenteerde team dagelijks verricht.”

Het platform van Zerto is 24/7 actief waardoor snapshots en de planning en het beheer van back-ups niet langer nodig zijn. Het ondersteunt een breed scala aan toepassingen, zoals het migreren, hergebruiken en activeren van data, het uitvoeren van on demand tests en sandbox-omgevingen voor ontwikkelingsdoeleinden die slechts een paar seconden achterlopen op de productieomgeving. Ingebouwde orchestration en automatisering maken daarbij een einde aan handmatige processen en vergroten de efficiëntie door pijnpunten rond de bescherming van data weg te nemen.

De Magic Quadrant-rapporten vormen de neerslag van rigoureus, op feiten gebaseerd onderzoek in specifieke markten. Ze bieden een brede kijk op de positie van leveranciers in markten waarin sprake is van een snelle groei en waarin leveranciers zich op duidelijke manieren van de concurrentie onderscheiden. Leveranciers worden onderverdeeld in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Het onderzoek van Gartner brengt IT-besluitvormers in een optimale positie om te voorzien in de unieke zakelijke en technologiebehoeften van hun organisatie.

Meer informatie over de opname van Zerto in het Magic Quadrant van Gartner is te vinden op het blog van Zerto. Een exemplaar van het Magic Quadrant-rapport kan hier worden gedownload.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zerto
Zerto versnelt de digitale transformatie van organisaties met een integraal en schaalbaar platform voor het beheer en de bescherming van data in de cloud. Het gebruiksvriendelijke, volledig op software gebaseerde platform van Zero is ontwikkeld met het oog op de schaalomvang van grote ondernemingen. Het maakt gebruik van continuous data protection-technologie om disaster recovery, back-ups en datamobiliteit te verenigen en een einde te maken aan de risico's en complexiteit van cloud computing en IT-modernisering. Zerto zorgt voor 24/7 beschikbaarheid door het vereenvoudigen van de bescherming, het herstel en de verplaatsbaarheid van applicaties en data binnen private, publieke en hybride clouds. Het platform van Zerto wordt gebruikt door klanten in alle delen van de wereld. Het biedt ondersteuning voor Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS, Google Cloud, Oracle Cloud en de oplossingen van vele anderen managed service providers.  
Meer over Zerto
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.