SAP en Google Cloud helpen bedrijven met snellere cloudmigratie- en bedrijfstransformatie

Google Cloud sluit zich aan bij 'RISE with SAP'-programma en breidt beschikbaarheid van SAP-services op Google Cloud uit

| Google | 2 min | 29 juli 2021 21:15
Google Cloud en SAP SE gaan een uitgebreid strategisch partnerschap aan om klanten te helpen bij bedrijfstransformaties. Zo kunnen zij eenvoudig kritieke bedrijfssystemen naar de cloud migreren en Google Cloud-mogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) benutten.

Als onderdeel van de uitgebreide samenwerking wordt Google Cloud een strategische cloudpartner van het ‘RISE with SAP’-programma. De twee bedrijven werken zo samen om migraties van bedrijfsprocessen van klanten naar de cloud te versnellen. Daarnaast profiteren klanten van de geplande wereldwijde beschikbaarheid van meerdere SAP®-services en -producten op de betrouwbare, schaalbare cloudinfrastructuur en het snelle netwerk van Google Cloud. Dit betreft onder meer de SAP Analytics Cloud- en SAP Data Warehouse Cloud-oplossingen binnen het SAP Business Technology Platform (SAP BTP).

Diepgaande intergratie SAP en Google Cloud
“Google Cloud en SAP delen de toewijding om het succes en de groei van klanten te ondersteunen. We zijn verheugd om samen te werken met SAP en de digitale transformaties van bedrijven te versnellen met SAP op Google Cloud", zegt Rob Enslin, President bij Google Cloud.

“Met ‘RISE with SAP’ en diepgaande integraties tussen SAP en Google Cloud, stelt deze nieuwe samenwerking klanten in staat om hun meest kritieke bedrijfssystemen en applicaties naadloos naar een toekomstbestendige, veilige en low-latency-omgeving te migreren. Zo kunnen zij deze activiteiten duurzaam laten draaien in de schoonste cloud op de markt”, stelt Enslin.

Thomas Saueressig, lid van de raad van bestuur van SAP Product Engineering: “Klanten die hun reis naar een intelligente onderneming willen versnellen, selecteren het ‘RISE with SAP’-programma. Nu breiden we onze samenwerking met Google Cloud uit om het succes van onze klanten verder te vergroten. De integraties tussen SAP-oplossingen, SAP BTP en de Google Cloud-infrastructuur, en de mogelijkheden op het gebied van AI, ML en analyse, geeft klanten zowel de keuze die ze wensen als het innovatieve portfolio dat ze zoeken om hun bedrijven in de cloud te transformeren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.