Jamie en Spike van DI-RECT openen nieuwe ThePhoneLab-vestiging in Den Haag

31 juli is de officiële opening en volgen de muzikanten de 'ThePhoneLab Academy' waarbij ze smartphones leren repareren

| ThePhoneLab | 3 min | 29 juli 2021 21:30
Gewaardeerd
Copyright: ThePhoneLab

Op 31 juli zal de grootste mobile first reparatieketen ‘ThePhoneLab’ zijn achtste winkel openen in Nederland. Het door de 29 jarige Boris Blijham opgerichte bedrijf opent een vestiging in het Statenkwartier in Den Haag. Op de Frederik Hendriklaan 142 zal in het bijzijn van Spike en Jamie van DI-RECT de locatie geopend worden. En niet zomaar, beide heren balen van hun kapotte smartphone en leren deze zelf te repareren. Sterker nog, ook andere (on)geluksvogels mogen hun smartphone door de Haagse muzikanten laten repareren op de 31ste. Overigens zijn de heren er al uit dat er wel wat hulp bij nodig is van de specialisten van ThePhoneLab.

Na vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Utrecht kiest ThePhoneLab ervoor om zijn bereikbaarheid in de Randstad verder te vergroten met een nieuwe winkel in Den Haag. Dit gaat gepaard met diverse activiteiten zoals de opening met Jamie en Spike van DI-RECT, een Pop-up Lab, een bijzondere glaswagen (zie beeldmateriaal) en diverse activiteiten op locatie in Den Haag.

Samenwerking met Jamie en Spike

De keuze om met Jamie en Spike samen te gaan werken was overduidelijk. Typisch Haags en dat is wat ThePhoneLab Den Haag ook wil zijn. De medewerkers op deze locatie komen uit de regio. Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat er behoefte is aan een kwalitatief hoogstaande reparatie winkel in Den Haag.

Helaas voor Jamie en Spike is hun smartphone ter ziele gegaan. Maar met de hulp van ThePhoneLab Academy, het opleidingscentrum van de keten, gaan ze een poging wagen hun smartphone te repareren. En als ze het onder de knie hebben, doen ze een poging ook wat smartphones te maken van klanten van ThePhoneLab. Natuurlijk alles onder begeleiding van de specialisten van de Haagse vestiging.

Jamie en Spike van DI-RECT zijn 31 juli vanaf circa 17:30 uur aanwezig.

ThePhoneLab Academy

Het is niet voor niets dat Jamie en Spike van DI-RECT gevraagd zijn om samen te werken. De winkel op de Frederik Hendriklaan in Den Haag is op zoek naar extra specialisten die zich willen laten opleiden tot reparatie specialisten van smartphones en tablets. Hiervoor is ThePhoneLab Academy in het leven geroepen en geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden. Natuurlijk zijn ze ook welkom bij de opening op 31 juli om inspiratie op te doen. Door de bijdrage van Jamie en Spike wil ThePhoneLab meer aandacht genereren op de Academy en laten weten dat er mogelijkheden zijn voor een interne opleiding met baangarantie.

Oprichter Boris Blijham

Blijham heeft in 2015 de eerste ThePhoneLab winkel geopend op 22 jarige leeftijd. Vrijwel ieder jaar is vanaf dat moment een nieuwe winkel geopend en de ambities reiken nog verder. Ook het buitenland lonkt voor Blijham.

Blijham: “Wij zien al jaren dat er behoefte is aan een partij als ThePhoneLab, ook in het buitenland. Op iedere locatie hanteren wij dezelfde hoge standaard, mede door onze ThePhoneLab Academy. En dan is het toch zo gaaf dat Jamie en Spike ons komen helpen. We willen hiermee specialisten aantrekken die geloven in de beloftes van ons bedrijf. En natuurlijk klanten die hun smartphone bij ons willen laten repareren. Of Jamie en Spike het gaan redden bij ons als specialist weet ik nog niet, maar er zit in ieder geval muziek in de Haagse vestiging van ThePhoneLab!”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThePhoneLab
Bij ThePhoneLab weten wij alles over smartphones en tablets: van hardware tot software en van reparatie tot protectie en preventie. Wij zijn dol op techniek en werken enorm graag met onze handen. Voor onze specialisten is het een feest om continu getraind te worden op de nieuwste technieken en alles te leren over de nieuwste toestellen. Bij ons kunnen mensen terecht voor alle problemen met hun device. We gaan geen enkel probleem uit de weg en beginnen even fluitend aan een schermreparatie als aan een complexe moederbord reparatie. Mochten wij het probleem echt niet kunnen verhelpen, dan kunnen wij altijd een vervangend toestel aanbieden. Wij denken in oplossingen, zodat klanten altijd en overal (online) bereikbaar zijn. Om problemen in de toekomst te voorkomen bieden wij de nodige protectie aan. Zo kan men bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK voor mobiel.

Bij ThePhoneLab staan deskundigheid, snelheid en servicegerichtheid centraal. Klanten kunnen zeven dagen per week, zonder afspraak, terecht bij een van onze vestigingen. Daarbij ontvangen ze altijd 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel en indien de reparatie niet slaagt, hoeft men niet te betalen. Ook na een originele reparatie bij ThePhoneLab, behouden klanten de fabrieksgarantie op hun telefoon. 

Het draait echter niet alleen om reparaties: er is een ruim assortiment aan refurbished devices en verschillende accessoires en het is mogelijk om een smartphone verzekering afsluiten.
Meer over ThePhoneLab
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.