Zens lanceert nieuwe 4-in-1 magnetische en draadloze oplader

Nieuwe laadoplossing ondersteunt alle MagSafe-compatibele apparaten

| Zens | 2 min | 29 juli 2021 21:53
Afbeelding: De Zens 4-in-1 oplader | Copyright: Zens
Tegenwoordig zijn we constant met alles en iedereen verbonden. Daarom lanceert Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve laadtechnologieën, een nieuwe 4-in-1 MagSafe-oplader die snel toegang geeft tot stroom en gebruikers de vrijheid van draadloos opladen laat ervaren. De 4-in-1 MagSafe-oplader van Zens is vanaf donderdag 29 juli online verkrijgbaar en op korte termijn ook via resellers van Zens.

De draadloze 4-in-1 MagSafe-oplader is voorzien van een 15W magnetische houder die elk MagSafe-compatibel apparaat op zijn plaats houdt tijdens het opladen. Daarnaast kan een tweede Qi-apparaat draadloos worden opgeladen op de 5W oplaadpad en is er de mogelijkheid om een Apple Watch in slaapmodus op te laden via de meegeleverde Apple Watch USB-stick. Bovendien beschikt de oplader over een geïntegreerde USB-A-poort aan de rechterkant van de oplader om een vierde apparaat mee op te laden.

Specificaties

  • Adviesprijs: € 139,99
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart
  • 15W oplader voor MagSafe-compatibele apparaten
  • MagSafe-houder kan een apparaat zowel in liggende als staande positie opladen
  • 5W draadloos oplaadpunt voor AirPods of ander QI-compatibel apparaat
  • Apple Watch USB-stick ondersteunt de Apple Watch in slaapmodus
  • Additioneel USB-A-poort om een vierde apparaat op te laden
  • 30W USB-PD-stroomadapter
  • Aluminium design
  • 3 jaar garantie

Een verrijking van het interieur

De nieuwe 4-in-1 MagSafe-laadoplossing van Zens biedt gebruikers de mogelijkheid om diverse apparaten tegelijkertijd op te laden. Bovendien past de oplader door het slanke, solide ontwerp gemaakt van hoogwaardig aluminium naadloos in elk interieur. Zens biedt drie jaar garantie op de lader.

“Het is duidelijk dat draadloos en MagSafe-opladen voor iOS-gebruikers in de toekomst de standaard manier van opladen zal zijn. Bij Zens vinden wij het van groot belang om te blijven innoveren en mee te bewegen met de veranderende wensen van de consument. Om die reden lanceren wij vandaag onze nieuwe 4-in-1 MagSafe-oplader en brengen we gebruikers meer vrijheid en meer gemak”, aldus Johan Plasmans, CEO van Zens.

“De MagSafe-innovatie roept bovendien de vraag bij ons op wat andere mogelijkheden zijn om deze nieuwe laadtechnologie met ons leven te verweven. Het is een uitdaging waar wij ons graag over buigen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zens
Zens is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van draadloze oplaadproducten die het leven gemakkelijker maken. Met draadloos opladen van Zens kunt u een ultieme vrijheid ervaren. Thuis, op kantoor en onderweg. Gelegen in het hart van Europa's ‘Silicon Valley’, bevindt Zens zich in het epicentrum van technologie en innovatie. Brainport Eindhoven is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest betrouwbare technologische experts, denkers, doeners en samenwerkende geesten. De reeks innovatieve draadloze opladers van Zens zit boordevol geavanceerde technologie en is ontwikkeld voor zowel consumenten als bedrijven, en ontworpen om mensen in staat te stellen hun manier van leven te verbeteren.
Meer over Zens
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.