Conscia benoemt Pascal Huijbers tot CTO Conscia Group

Verantwoordelijk voor de technologische richting waarin Conscia groeit en de verbreding van het portfolio en de uitbouw van de platforms van de Conscia Group

| Conscia | 2 min | 2 augustus 2021 10:32
Copyright: Conscia
Conscia, gespecialiseerd in ICT-infrastructuren en digitalisering, heeft per 1 augustus Pascal Huijbers (46) aangesteld als Group CTO van de Conscia Group. Hij is verantwoordelijk voor de technologische richting waarin Conscia groeit, de verbreding van het portfolio en de uitbouw van de platforms van de Conscia Group. Hij zal daarnaast de technische communities ondersteunen en de CTO’s in de landen waarin het bedrijf actief is.

Pascal Huijbers: “Mijn keuze voor Conscia is ingegeven door de sterke groei en acquisities van het bedrijf, het ondernemerschap, de bijzondere netwerkexpertise en de mogelijkheden om het aanbod te verbreden, met name op het gebied van multicloud, hybride IT, security en managed services. Hierbij is het belangrijk om niet alleen te kijken naar nieuwe, interessante technologieën, maar ook om optimaal gebruik maken van wat de klant al heeft, zoals de on-premise infrastructuur, en de transitie die de klantorganisatie doormaakt. Ik vind het ook cruciaal om niet alleen te kijken naar de risico’s, hoe we de IT veilig kunnen houden en hoe we dit kunnen monitoren, maar ook naar de nieuwe innovatiemogelijkheden en verdere digitalisering.”

Erik Bertman, CEO van de Conscia Group: “Pascal Huijbers is een goede aanwinst voor Conscia. Hij heeft een lange staat van dienst als CTO en een enorme focus op innovatie. Hij zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van ons Network of Knowledge en het benutten van de technologische kracht van Conscia in de verschillende landen om zo onze klanten verder te helpen met hun digitalisering.”

Voor zijn komst naar Conscia was Pascal sinds 2014 Chief Technology Officer van Fujitsu, eerst voor Large Pursuits EMEIA, daarna voor Financial Services EMEIA en tenslotte als CTO in het WE leadership team voor de West-Europese landen. Daarvoor was hij de Group CTO van Delta Lloyd , oprichter/managing director van Strategic Consulting Alliance en een aantal startups waaronder een Cloud Broker. In zijn loopbaan heeft Pascal zich vooral gericht op technologie en de invloed daarvan op business en de maatschappij. Zijn bijzondere interesse heeft het inzetten van nieuwe technologie om de wereld een beetje beter te maken, dit komt terug in zijn Tech4Good podcasts.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conscia
Conscia is een vooraanstaand Noord Europese ICT-infrastructuur integrator. Het is de missie van Conscia om de meest betrouwbare partner voor klanten te zijn voor het ontwerpen, realiseren, beveiligen, onderhouden en beheren van hun ICT-infrastructuur door het bieden van de beste oplossingen, excellente service en diepgaande kennis en ervaring.
Meer over Conscia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.