Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD

De nieuwe draagbare SSD stelt gebruikers in staat om grote bestanden snel te verplaatsen

| Western Digital | 1 min | 2 augustus 2021 10:48
Copyright: Western Digital
Western Digital kondigt de WD Elements SE SSD aan, een nieuwe draagbare opslagoplossing die een handzaam formaat combineert met goede prestaties. Met de WD Elements SE SSD kunnen zowel zakelijke gebruikers als consumenten opgeslagen bestanden op laptops, desktops en andere apparaten gemakkelijk beheren en verplaatsen.

Met leessnelheden tot 400 MB/s en opslagcapaciteiten tot 2 TB stelt de nieuwe draagbare SSD gebruikers in staat om grote bestanden snel te verplaatsen. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit is de drive direct klaar voor gebruik en naadloos in elke workflow te integreren.

De WD Elements SE SSD heeft een compact, draagbaar ontwerp dat valbestendig is tot 2 meter, waardoor de drive geschikt is voor onderweg.

Prijs en beschikbaarheid

De WD Elements SE SSD heeft een gelimiteerde garantie van drie jaar en is vanaf augustus verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De verkoopadviesprijs voor de 480 GB schijf is € 89,99.

"Solid-state drives waren lange tijd iets dat niet alle consumenten konden veroorloven”, aldus Fabrizio Keller, Sr. Product Marketing Manager EMEA bij Western Digital. "De WD Elements SE SSD maakt SSD-technologie toegankelijker. Mensen zouden niet moeten hoeven kiezen tussen betaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid van een merk, en daarom zijn we verheugd dat de WD Elements SE SSD nu beschikbaar is.


image

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Western Digital
Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.