BlackBerry-oplossing monitort schoon water en overstromingsrisico's

Gebaseerd op het BlackBerry® AtHoc®-platform voor crisiscommunicatie-management

| BlackBerry | 1 min | 3 augustus 2021 20:55
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited kondigt een Proof of Concept (POC)-oplossing voor het bewaken vanschoon water en overstromingsrisico’s. De POC is de eerste in zijn soort en is gebaseerd op het BlackBerry® AtHoc®-platform voor crisiscommunicatie-management. De oplossing biedt continu, autonome monitoring en een intelligent systeem voor vroegtijdige alarmering. Daarbij worden grote hoeveelheden sensordata verzameld en verwerkt om vervolgens waarschuwingen te genereren.

Neelam Sandhu, Senior Vice President & Chief Elite Customer Success Officer bij BlackBerry: “Deze belangrijke innovatie, gebaseerd op BlackBerry AtHoc, kunnen we gelukkig aanbieden nu de klimaatcrisis escaleert. Klimaatverandering is een van de meest urgente bedreigingen voor ons dagelijks leven, en de aanpak ervan vereist de gecombineerde inspanning van overheid, organisaties en particulieren.”

“Wereldwijd moeten samenlevingen steeds meer vertrouwen op de autonome monitoring van lucht en water om inzicht te krijgen in het milieu en ons te waarschuwen voor dreigend gevaar. De oplossing van BlackBerry voorziet in deze behoefte”, vertelt Mike McKay, Executive Director, Great Lakes Institute for Environmental Research, University of Windsor. "Autonome, vroegtijdige waarschuwingen en real-time monitoring zijn van essentieel belang om op tijd te zijn tijdens een crisis. Zo kunnen we de risico's, waar de wereldwijde maatschappij momenteel mee wordt geconfronteerd, verder aanpakken."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.