Geluidskwaliteit en comfort ontmoeten elkaar in Philips’ eerste lichtgewicht gamingheadsets

De Philips TAGH301BL en de Philips TAGH401BL

| MMD | 4 min | 4 augustus 2021 11:47
Afbeelding: De TAG401 blue | Copyright: MMD
Headsets zijn accessoires die daadwerkelijk een verschil kunnen maken, maar soms worden onderschat: comfortabel en helder geluid kunnen zowel het werk als entertainment verbeteren, vooral tijdens gesprekken en langere gamesessies. Gaming is vandaag de dag zo meeslepend en complex geworden dat een goede game-set-up een voordeel met zich meebrengt. Door het geluid meteen in je oren te ontvangen en een microfoon te gebruiken voor communicatie tijdens de games ben je in het voordeel bij speltypes zoals battle royale, action RPG’s en MMORPG’s.

Een blijvende focus op het beantwoorden van de klantbehoefte, gecombineerd met een uitgebreide technische expertise heeft geleid tot de lancering van een eerste serie gamingheadsets in de Philips Gaming portfolio. Het lichtgewicht over-ear ontwerp, verstelbare hoofdband en zachte oorkussens zorgen voor een optimale pasvorm en langdurige comfort in twee modellen: de Philips TAGH301BL en de Philips TAGH401BL.

“We zijn blij om onze eerste gamingaccessoires aan te kondigen”, aldus César Acosta, Product Manager bij MMD voor de Europese regio. “We geloven dat er in de meeste van ons een gamer schuilt en we willen onze klanten headsets aanbieden die elke gamesessie kan verbeteren net zoals onze monitoren doen, met kwaliteit en comfort.”

De Philips TAGH301BL: Enerverend geluid en comfort in een lichtgewicht formaat

De Philips TAGH301BK is een essentiële headset met kabel, gekenmerkt door een unieke hoofdband die je een gepersonaliseerde en comfortabele pasvorm geeft. Naast dat de hoogte versteld kan worden, biedt de headset ook een langdurig comfort door de zachte PU-oorkussens die koel aanvoelen. En met een gewicht van slechts 211 gram is het ook nog eens heerlijk licht!

Voor eenvoudig en comfortabel gebruik, heeft de headset een 1,8-meter kabel met een universele 3,5 mm aansluiting. En de makkelijk te gebruiken, multifunctionele bediening (met mute-knop) en de kraakheldere microfoon voldoen aan de vraag van zowel gamers als professionals om productief en comfortabel online te chatten.

De 40 mm neodymium speaker driver levert geluid zonder ruis of verstoring en zorgt tegelijkertijd voor een helder geluid met een rijke, volle bas. Het ontwerp, met een gesloten achterkant, levert een zeer goede geluidsisolatie zodat jij van elk detail kunt genieten; geluidsisolatie is essentieel wanneer je in een gehorige omgeving aan het gamen bent zodat je je volledig kunt concentreren op de game, zonder afleidingen.

De Philips TAGH401BL: Hier ontmoet meeslepend 3D-geluid comfort en functionaliteit

De Philips TAGH401BL headset is een stap omhoog voor gamers. De professionele en gerespecteerde Dirac HD/3D-geluidstechnologie levert een sterke verbetering in geluidskwaliteit met een nauwkeurige ruimtelijke positionering voor een natuurlijke en transparante geluidservaring. Deze functie is beschikbaar voor Windows PC-gebruikers. Zij kunnen de 3D- en HD-technologie direct vanuit de inline controls beheren na installatie. Deze precisie gebalanceerde speakers helpen je in meerdere games om ervoor te zorgen dat je nooit meer door een tegenstander wordt verrast.

“De Dirac-toepassingen zorgen voor een nieuwe laag aan levendigheid en detail in de game-ervaring; geluid dat hiervoor verloren was, is nu waarneembaar en accuraat geplaatst in de headset van de gamer alsof het de echte wereld is”, zegt Lars Isaksson, Dirac VP van Headphone & Streaming Audio. “Door samen te werken aan de ontwikkeling van de Philips-gamingheadsets, bieden we hun klanten het realisme en de onderdompeling die het verschil maken tussen een gewone en buitengewone game-ervaring.. We kijken er naar uit om de samenwerking met MMD voort te zetten om de grenzen van gaminggeluid op te rekken.”

Met een gewicht van slechts 250 gram is hij voorzien van een verstelbare hoofdband voor een optimale pasvorm en langdurig draagcomfort dankzij de hoogteverstelling, zachte kussens en koel aanvoelende oorschelpen van PU-geheugenschuim. Het ontwerp heeft aan elke kant een ademend wit licht en maakt ook compact opvouwen in meerdere richtingen mogelijk.

De 2,5-meter lange kabel eindigt met een USB 2.0-ingang voor een natuurlijke verbinding en hogesnelheid data-overdracht, met daarnaast een inline-bediening waarbij het volume van de speakers geregeld kunnen worden en de microfoon kan worden gemutet. Met de inline-bediening schakel je makkelijk met surround sound tussen Stereo, 3D en HD. Niet langer onhandig schakelen tussen mute en unmute tijdens games; je bent altijd klaar om te communiceren met je teamgenoten. Je ervaart daarnaast geen abrupt luide tussenscènes omdat je snel het volume aan kunt passen.

De Philips TAGH301BL en Philips TAGH401BL zijn verkrijgbaar vanaf augustus 2021 voor de adviesprijs van respectievelijk € 37,90 en € 59,90.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.