Blue Prism erkend als Leader in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor robotgestuurde procesautomatisering

| Blue Prism | 3 min | 4 augustus 2021 12:23
Copyright: Blue Prism
Blue Prism®, een wereldwijde leider in intelligente automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat het door Gartner, Inc. wederom in het Leaders-kwadrant van het 'Magic Quadrant' voor robotgestuurde procesautomatisering (RPA) is geplaatst.

In het verslag van 2021 beoordeelde Gartner 18 leveranciers op basis van hun vermogen om visiecriteria uit te voeren en de volledigheid van die criteria. Blue Prism werd tot Leader benoemd.

Gartner* zei: "Leaders hebben inzicht in de situatie op een markt, hebben al betrouwbare resultaten geleverd, kunnen de richting van een markt mede bepalen, klanten aantrekken en aan zich binden. In de RPA-markt geven Leaders blijk van een inzicht in de behoeften van de bedrijfswereld en in kansen om de functionaliteit uit te breiden en nieuwe producten en diensten aan hun belangrijkste RPA-aanbod toe te voegen. Kortom, een Leader moet een toonaangevende visie hebben en die visie ook kunnen waarmaken. Een Leader is niet altijd de beste keuze voor elke klant. Een gerichte, kleinere leverancier die geen Leader is, kan soms een betere ondersteuning en betrokkenheid bieden. Andere leveranciers kunnen een specialisatie bieden die voor sommige organisaties van essentieel belang is, zoals verbeterde beveiliging of specifieke eigenschappen of functies (bijvoorbeeld vereist door callcenters en individuele desktopgebruikssituaties). Een leverancier die zich op RPA richt voor een specifieke verticale markt of binnen een beperkt geografisch gebied, is mogelijk geen Leader in de algemene markt, maar kan een concurrerende keuze zijn binnen de gekozen markt of het gekozen gebied."

"Dat Gartner Blue Prism tot Leader heeft benoemd, is een bevestiging van de betrokkenheid van Blue Prism bij klanten en partners, en onze unieke houding tegenover intelligente automatiseringstechnologie voor ondernemingen", zegt Jason Kingdon, CEO en voorzitter van Blue Prism. "Met onze ondernemingsarchitectuur wil Blue Prism, meer dan elke andere leverancier, klanten helpen bij het schalen van intelligente automatisering in heel hun organisatie. Door automatiseringsstrategieën op belangrijke bedrijfsdoelstellingen af te stemmen, helpen we onze klanten de grootst mogelijke ROI te leveren en flexibel en concurrerend te blijven in een digitale wereld.”

Blue Prism maakt automatisch schalen voor bedrijven toegankelijk en ondersteunt een ruimere invoering van de technologie in organisaties. Blue Prism richt zich op integratie en helpt klanten zo om van een enkelvoudige procesautomatisering over te stappen naar uitwisselbare digitale en menselijke werkkrachten, een combinatie die snel en efficiënt belangrijke bedrijfsdoelstellingen verwezenlijkt, zoals een grotere productiviteit, een grotere ROI en verbeterde klantenervaring. Dat 98% van de klanten van Blue Prism terugkomen, bewijst ook het vertrouwen en geloof dat de klanten hebben in de producten en diensten van Blue Prism.

"Zurich Insurance UK blijft bij Blue Prism om diverse redenen, in het bijzonder voor de hoogwaardige dienstverlening die we krijgen. Ze bieden ons een echt samenwerkingsverband en hebben ons met de jaren geholpen om grote successen te behalen. Bij Zurich Insurance gaan we prat op onze evoluerende combinatie van werkkrachten en Blue Prism was onmisbaar om dit te verwezenlijken", zegt Stephen Aldred, Continuous Improvement & Automation Manager bij Zurich Insurance.

* Gartner, ‘Magic Quadrant for Robotic Process Automation’, Saikat Ray, Arthur Villa, Naved Rashid, Paul Vincent, Keith Guttridge, Melanie Alexander, 26 juli 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Blue Prism
Blue Prism is een wereldwijde leider in robotgestuurde procesautomatisering (RPA) voor ondernemingen en in intelligente automatisering. Hiermee transformeert het bedrijf de manier waarop wordt gewerkt. We creëren waarde met nieuwe manieren van werken door voor efficiëntie te zorgen en zo miljoenen verloren werkuren in de bedrijven terug te halen. Onze digitale robots voor ondernemingen bieden een grootschalige automatisering die veilig, slim en voor iedereen toegankelijk is, waarmee menselijke en digitale werkkrachten van de toekomst centraal kunnen worden beheerd en mensen worden vrijgemaakt om een nieuwe invulling te geven aan het werk.
© 2021 Blue Prism Limited. 'Blue Prism', het logo van Blue Prism en het Prism-toestel zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Blue Prism Limited en zijn gelieerde ondernemingen. Alle rechten voorbehouden.
Meer over Blue Prism
Disclaimer
Gartner prijst geen enkele leverancier, product of dienst aan die in zijn onderzoekspublicaties vermeld staan, en adviseert gebruikers van technologie niet om alleen de hoogst gerangschikte leveranciers of die met een ander beoordelingslabel te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als uitspraken over feiten. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een specifiek doel. Gartner en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde ondernemingen in de VS en internationaal, en zijn hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.