ThoughtSpot behoort tot Fast Company 100 Best Workplaces for Innovators

Positie 34 behaald door bieden van kansen aan innovatieve medewerkers om ideeën om te zetten in impactvolle oplossingen

| ThoughtSpot | 3 min | 5 augustus 2021 21:22
Copyright: ThoughtSpot
Fast Company heeft de jaarlijkse lijst van ‘Best Workplaces for Innovators’ bekendgemaakt. ThoughtSpot, het Modern Analytics Cloud-bedrijf, kwam de lijst binnen op nummer 34 dankzij de sterke toewijding aan het faciliteren en bevorderen van een innovatieve cultuur. Deze cultuur kwam in de praktijk onder meer tot uiting door de snelle transformatie van ThoughSpot naar een cloud-bedrijf, inclusief het binnen 6 maanden bouwen en introduceren van ThoughtSpot Cloud, de eerste SaaS-oplossing van de organisatie.

De Best Workplaces for Innovators 2021 is ontwikkeld in samenwerking met Accenture en rangschikt 100 winnaars uit verschillende sectoren, waaronder IT, biotech, non-profit, financiële dienstverlening en engineering. Redacteuren van Fast Company en onderzoekers van Accenture bekeken bijna 1.500 inzendingen van organisaties uit de hele wereld. Een panel van acht vooraanstaande juryleden beoordeelde en bekrachtigde de top 100.

“Het afgelopen jaar bracht uitdagingen met zich mee voor bedrijven die fundamenteel nieuwe manieren nodig hadden om op basis van datagedreven inzichten hun organisatie te laten groeien. We hebben hen bij iedere stap ondersteund door sneller dan ooit verschillende innovaties op de markt te brengen. Bijvoorbeeld onze SaaS-oplossing, het nieuwe ontwikkelplatform ThoughtSpot Everywhere en de nieuwe functies die we dankzij de acquisities van SeekWell en Diyotta aan ThoughtSpot hebben toegevoegd”, zegt Ajeet Singh, medeoprichter en Executive Chairman van ThoughtSpot.

“We hadden dit niet kunnen doen zonder de innovatiecultuur die de kern vormt van ThoughtSpot. Ik ben ongelooflijk trots op ons team dat intensief heeft samengewerkt om iets nieuws te bouwen voor onze klanten en de branche in het algemeen. We zijn blij met de erkenning van Fast Company voor innovatie in een tijd waarin onze branche dit het meest nodig had.”

Naast de cultuur van innovatie werd ThoughtSpot erkend voor het ondernemerschap binnen de organisatie. Het biedt onder meer programma’s voor het belonen van octrooien en ontwikkelmogelijkheden op het gebied van leiderschap en ondernemerschap voor alle medewerkers. "Deze leiders en teams creëerden een cultuur van innovatie en hielden dit in stand, zelfs toen het werken op afstand zich uitstrekte tot 2021", zegt Stephanie Mehta, hoofdredacteur van Fast Company. "Deze nieuwste lijst van Best Workplaces for Innovators eert de organisaties die ondanks de uitdagingen van de pandemie manieren hebben gevonden om samen te werken en te innoveren, zodat hun werknemers voorop blijven lopen."

In het begin van de pandemie hield ThoughtSpot Codex, een bedrijfsbrede hackathon om een ??platform te creëren om samen te werken op het nieuwe cloud-platform. Medewerkers variërend van sales en customer success tot ontwikkelaars namen hieraan deel. De beste projecten en ideeën kregen vervolgens financiële steun en de middelen om geïntegreerd te worden in het ThoughtSpot-platform. Binnen slechts zes maanden na het ontstaan van idee voor het SaaS-aanbod, ging het van bètatesten naar algemene beschikbaarheid. De innovatie werd voortgezet met de release van de meest substantiële update voor de zoekfunctie van het platform, en ThoughtSpot Everywhere, een gebruiksvriendelijk platform om interactieve data-apps te bouwen, ondersteund door de Modern Analytics Cloud. Beide producten zijn ontstaan ??uit dezelfde hackathon.

“Een van de mooiste aspecten van het werken bij ThoughtSpot is de innovatieve mindset van alle medewerkers. We denken continu na over wat de toekomst biedt voor het data-ecosysteem, luisteren naar onze klanten en creëren nieuwe oplossingen om te helpen hun bedrijf te baseren op op data”, zegt Kirsten Stark, Staff Engineer, Cloud Platform bij ThoughtSpot. “Dat we na het idee van het SaaS-aanbod de oplossing al na zes maanden live hadden bij de eerste klanten laat zien hoe toegewijd ons team is om continu de grenzen van wat mogelijk is te verleggen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThoughtSpot
De meest innovatieve bedrijven ter wereld gebruiken ThoughtSpot om iedereen in hun organisatie, van manager tot medewerker, de mogelijkheid te bieden snel datagedreven inzichten te ontdekken. Met ThoughtSpot kunnen professionals een eenvoudige zoekopdracht intypen om direct miljarden rijen gegevens te analyseren. Daarnaast kunnen ze kunstmatige intelligentie inzetten om betrouwbare, relevante inzichten te krijgen die antwoord geven op duizenden vragen waar ze zelf niet aan hadden gedacht. ThoughtSpot is eenvoudig te gebruiken voor iedere business professional en krachtig genoeg om zelfs de grootste, meest complexe bedrijfsdata te verwerken zonder in te boeten op snelheid, security of beheer. Klanten gebruiken ThoughtSpot om hun besluitvormingscultuur te transformeren. Door inzichten onderdeel te maken van elk gesprek en elke beslissing, herdefinieert ThoughtSpot de rol van data bij het creëren van een meer op feiten gebaseerde wereld.
Meer over ThoughtSpot
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.