Rapid Circle zet groei voort met derde overname dit jaar

Toevoeging Adopt & Embrace versterkt focus op menselijk en strategisch aspect moderne werkplek

| Rapid Circle | 3 min | 5 augustus 2021 21:32
Afbeelding: Harold Punter, CEO bij Rapid Circle | Copyright: Rapid Circle
Rapid Circle, de Nederlandse Microsoft cloud-specialist, neemt het in Australië gevestigde Adopt & Embrace over. Met de acquisitie van deze Microsoft-partner op het gebied van adoptie en change management versterkt Rapid Circle zijn positie en expertise op het gebied van duurzame adoptie van Microsoft 365. Bovendien wordt de dienstverlening rond het menselijk en strategisch aspect van de moderne werkplek verder uitgebreid. De overname van Adopt & Embrace, na Portiva en Insync Technology de derde acquisitie van Rapid Circle dit jaar, betekent ook een volgende stap in verwezenlijken van de ambitieuze groeiplannen van de organisatie.

Adopt & Embrace onderscheidt zich als Microsoft Workplace partner door geen technologie te implementeren, maar zich juist te focussen op het menselijke aspect van technologie, de adoptie ervan en het begeleiden van de verandering die daarmee gepaard gaat. Met een kwalitatief hoogwaardige aanpak won Adopt & Embrace al verschillende awards. Het is verder de eerste organisatie wereldwijd die de Adoption & Change Management Advanced Specialisation van Microsoft behaalde, een certificering die Rapid Circle ook in huis heeft. Hiermee zijn klanten verzekerd van de beste specialisten op dit gebied.

Best practices benutten

“Digitale verandering gaat om veel meer dan alleen technologie en tools. Om het maximale resultaat te realiseren met cloud-oplossingen werk je ook aan de mindset en skills van gebruikers. Door dit te combineren met de juiste tools wordt de kans op een succesvolle adoptie aanzienlijk vergroot”, zegt Harold Punter, CEO van Rapid Circle.

“We zien dat klanten onze holistische aanpak en expertise op dit gebied waarderen. Met de overname van Adopt & Embrace kunnen we onze krachten bundelen en de best practices die we beide hebben opgedaan benutten om klanten te helpen meer impact te maken met digitale initiatieven.”

Evenals Rapid Circle hielp Adopt & Embrace het afgelopen jaar tientallen wereldwijde organisaties bij de transitie naar remote werken. Met de acquisitie krijgen beide organisaties meer slagkracht om klanten wereldwijd te bedienen en gezamenlijk de adoptie van Microsoft-oplossingen te verhogen. Met het toevoegen van Adopt & Embrace telt Rapid Circle nu meer dan 350 medewerkers en heeft het kantoren in Amsterdam, Den Haag, Nieuwegein, Pune, Brisbane en Melbourne.

Volgende stap op groeipad

Voor Rapid Circle, in 2020 bekroond tot wereldwijd Microsoft Partner of the Year, is de overname niet alleen een versterking van kennis en kunde op het gebied van de ultieme cloud workplace, maar is het wederom een stap naar het strategische doel om binnen vijf tot zeven jaar uit te groeien tot een wereldwijde Microsoft-specialist. Om dit doel te bereiken ontving het vorig jaar een investering van private equity-maatschappij Mentha Capital. Punter: “We hebben de ambitie een organisatie neer te zetten met meer dan 100 miljoen euro omzet en 1000 medewerkers die alle ruimte en support krijgen om te groeien in hun carrière. Met de acquisitie van Adopt & Embrace, en eerder dit jaar van Portiva en Insync Technology, werken we hier heel concreet naartoe.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rapid Circle
Rapid Circle helpt bedrijven de overstap te maken naar Microsoft cloud-toepassingen en daar maximaal waarde uit te halen. In 2020 werd Rapid Circle als eerste Nederlandse organisatie uitgeroepen tot  ‘Worldwide Microsoft Partner of the Year 2020’ in de categorie Modern Workplace. Verder is het drievoudig FD Gazelle, behoort het tot de Top 250 groeibedrijven van Nederland en is het lid van de exclusieve Microsoft Partner Advisory Council.
Meer over Rapid Circle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.