Saab Technologies gaat samenwerking aan met MultiBel

MultiBel wordt ingezet voor de activiteiten van de supportdesk en IT-systeembewaking

| MultiBel | 2 min | 9 augustus 2021 11:59
Copyright: Saab
Saab Technologies gaat een samenwerking aan met MultiBel. Het bedrijf, onderdeel van het Saab concern, zet MultiBel in voor de activiteiten van de supportdesk en IT-systeembewaking. De oplossingen van MultiBel worden gebruik bij alarmering in geval van storing of alarmering van de wachtdienst. Op termijn zal MultiBel ook ingezet worden voor de BHV.

Nachtrust

Ton Disselhorst, Manager Customer Support & Service Engineering bij Saab Technologies, licht de keuze voor MultiBel toe: “We krijgen wekelijks drie tot vier meldingen binnen voor de wachtdienst van de supportdesk. Bij onze oude oplossing werden de wachtdienst en de achterwacht gelijktijdig gealarmeerd. Waarmee we dus beide personen ’s nachts wakker maakten. De oplossing van MultiBel scheelt enorm in de nachtrust van de achterwacht. Want die worden niet meer bij elke melding gealarmeerd.”

De oplossingen van MultiBel zullen later ook ingezet worden voor de BHV, zodra werken op kantoor weer de norm wordt. “We wilden met ons nieuwe alarmeringssysteem ook mensen bij BHV-incidenten kunnen alarmeren. We hadden een piepersysteem, maar voor ons was alarmering via 2 kanalen benodigd, zowel per mail als telefonie. De alarmeringsmogelijkheid via twee kanalen was absoluut een vereiste. We gebruiken MultiBel inmiddels ook wanneer temperaturen te hoog worden bij de serverruimtes. Door middel van de API-koppeling wordt er automatisch een alarmering gestart naar onze applicatie beheerders. We zijn zeer tevreden over hoe dat werkt.”

Saab Technologies

Saab Technologies is onderdeel van het Saab concern en over de gehele wereld actief in lucht- en scheepvaart. Het bedrijf levert geïntegreerde radar-, volg- en alarmeringssystemen voor havens en vliegvelden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MultiBel
MultiBel biedt een alarmeringsoplossing waarmee bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid gebracht worden en continuïteit gewaarborgd is. Onze klanten gebruiken MultiBel o.a. bij de BHV, brand, ontruimingen, storingen, IT-problemen en agressie. Wij kunnen calamiteiten niet voorkomen maar wel helpen om de schade te beperken.
Meer over MultiBel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.