ilionx behaalt als eerste Nederlandse partij de Microsoft Advanced Specialization in low code applicatieontwikkeling

Accreditatie bevestigt sterke positionering van ilionx als Microsoft partner

| Ilionx | 2 min | 9 augustus 2021 12:00
IT-dienstverlener ilionx heeft de Microsoft Advanced Specialization in low code-applicatieontwikkeling behaald. De accreditatie bevestigt de capaciteiten van ilionx in low code-applicatieontwikkeling op basis van Microsoft Power Apps en Power Automate. ilionx is de eerste Nederlandse organisatie en op internationaal toneel de zesde organisatie die deze status heeft behaald. Daarmee verstevigt het IT-bedrijf haar positie als één van de belangrijkste Microsoft-partners in Nederland.

Strenge eisen voor certificering

Alleen Microsoft partners met een aantoonbaar trackrecord bij Microsoft Power Apps klanten, voldoende gecertificeerde professionals in huis en dienstverlening op het gebied van Microsoft Marketplace Power Apps komen onder strenge voorwaarden in aanmerking voor certificering. De status zorgt voor een betere dienstverlening richting klanten. Zo kunnen zij nu terecht bij ilionx voor applicatiemodernisatie assessments, ontwikkeling van moderne Power Apps-applicaties en/of hosting van applicaties. Neem bijvoorbeeld Rubix Group, Europa’s grootste leverancier van producten voor industrieel onderhoud. Met Microsoft Power Apps heeft ilionx een oplossing gebouwd die het voorraadbeheer van Rubix Group sterk vereenvoudigt.

Jan Veltman, CEO bij ilionx: “We zijn enorm trots op deze certificering. We blijven onze expertise op het gebied van Microsoft uitbreiden en versterken, naast onze al eerder behaalde Azure Advanced Specialization certificeringen. Hiermee behouden we onze koploperspositie bij overheidsinstanties, healthcare- en retailbedrijven. We bevestigen met deze nieuwe unieke status weer eens dat ilionx een van de belangrijkste Microsoft-partners is op het gebied van Azure cloud, applicatieontwikkeling en low code.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ilionx
ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.