D-Link komt met 2K QHD-camera met slimme AI-detectie

In realtime mensen en voertuigen herkennen en in 2K QHD opnemen, opslaan en doorsturen

| D-Link | 2 min | 9 augustus 2021 12:39
Afbeelding: De DCS-8635LH | Copyright: D-Link
D-Link komt met een slimme bewakingscamera met kunstmatige intelligentie (AI). Deze kan in realtime mensen en voertuigen herkennen en in 2K QHD opnemen, opslaan en doorsturen. De nieuwe wifi-camera (DCS-8635LH) is zo binnen en buiten ideaal voor de bescherming van woningen en kantoren.

De camera heeft andere innovatieve features zoals een sensor die brekend glas kan herkennen, een ingebouwde microfoon en luidspreker en een sirene van 90dB. Met de panfunctie kan de camera opnames maken met 360 graden dekking. De camera heeft wifi voor het verzenden en ontvangen van signalen en bediending op afstand via de mydlink app.

Detectie tot 7 meter

De nieuwe camera van D-Link biedt gedetailleerde 2K QHD 1440p videostreaming en ingebouwd nachtzicht. Zo is het zelfs in het donker mogelijk beelden te maken tot 7 meter afstand. Ook heeft de camera een gemotoriseerde panfunctie. Deze is op afstand bedienbaar met 360 graden dekking.

IP65-rated ontwerp

De camera kan overal worden gemonteerd, dankzij het robuuste en weerbestendige ontwerp met IP65-rating. Hij wordt geleverd met accessoires waarmee hij aan de muur, het plafond of op een paal kan worden gemonteerd. Dat biedt extra flexibiliteit en gemak bij plaatsing.

Draadloze verbinding

De camera beschikt over dualband wifi- en Ethernet-connectiviteit voor tweeweg-communicatie, bediening op afstand met de mydlink-app en voor het doorsturen van beelden. De camera ondersteunt de nieuwste WPA3 wifi-codering voor een veiligere verbinding. Dankzij de ingebouwde ondersteuning voor H.265 High Efficiency Video Coding wordt het netwerk- en internetgebruik tot een minimum beperkt. Zelfs bij het bekijken en opnemen van beelden in 2K QHD-resolutie. Met ondersteuning voor ONVIF Profile S kunnen gebruikers continu opnemen op een compatibele NAS of NVR.

Spraakbesturing en bediening met mydlink-app

Voor spraakopdrachten en handsfree bediening is de nieuwe camera compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag met een eenvoudige, snelle Bluetooth-installatie. Met de gratis mydlink-app kunnen ze opnames op afstand bekijken, terugspelen en beheren.

Beschikbaarheid en prijs

De D-Link 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi?Fi Camera (DCS?8635LH) is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €163,-.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over D-Link
Of het nu gaat om thuisgebruikers, bedrijven of serviceproviders, we zijn trots op onze bekroonde netwerkproducten en -diensten. We gaan dan ook door met het bouwen van innovatieve netwerken voor mensen over de hele wereld. Van productdesign en prestaties tot configuratie en klantenservice – het is ons streven om diensten en innovaties te bieden die wereldwijd gewaardeerd en erkend worden. D-Link neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en integreert voortdurend milieubeschermende maatregelen in de bedrijfsprocessen.
Meer over D-Link
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.