OutSystems plaats veroverd in de Forbes Cloud 100 2021

OutSystems wordt erkend voor zijn leiderschap, bedrijfscultuur, waardering en groei in de lijst van beste cloudbedrijven

| OutSystems | 2 min | 11 augustus 2021 9:49
Gewaardeerd
OutSystems, wereldleider in moderne applicatieontwikkeling, heeft een plaats veroverd in de Forbes Cloud 100 2021. Dit is de ranglijst van de top 100 private cloudbedrijven wereldwijd, gepubliceerd door Forbes in samenwerking met Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures.

The Cloud 100

Voor het zesde jaar op rij beoordeelt The Cloud 100 inzendingen van honderden cloud-startups en particuliere bedrijven. Het evaluatieproces omvatte een rangschikking van bedrijven op basis van vier factoren: marktleiderschap (35%), geschatte waardering (30%), operationele cijfers (20%) en mensen en cultuur (15%). Voor de factor marktleiderschap schakelt The Cloud 100 de hulp in van een beoordelingspanel van 34 CEO’s van publieke cloudbedrijven. Zij helpen bij het evalueren en rangschikken van de bedrijven uit de private sector.

“De bedrijven in de Forbes Cloud 100 vertegenwoordigen de beste en slimste opkomende bedrijven in de cloudsector,” vertelt Alex Konrad, senior redacteur bij Forbes. “Ieder jaar wordt het moeilijker om deze lijst te halen, wat het extra speciaal maakt voor degenen die dat wel doen.”

OutSystems missie is om iedere organisatie in staat te stellen een cloud software organisatie te worden. OutSystems biedt een unieke focus op het leveren van aanzienlijke productiviteitswinst voor ontwikkelaars die complexe, bedrijfskritische cloudapplicaties bouwen. Het OutSystems-platform staat bekend om zijn schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging met een sterke integratie van AI-gestuurde automatisering. Hierdoor kunnen er ook na de oplevering van een applicatie snel en naadloos aanpassingen worden gedaan.

“We zien de vraag naar cloudoplossingen alsmaar toenemen in de markt. Onze klanten kiezen voor OutSystems omdat wij hen in staat stellen aanzienlijke productiviteit te behalen bij het bouwen van apps. We zijn vereerd om te worden erkend als een van de topbedrijven in de wereld die innovatie in cloudtechnologie leiden. In de Forbes Cloud 100 2020 stonden slechts twee Europese bedrijven, wat het als Portugees bedrijf extra bijzonder maakt om deel uit te maken van de lijst van dit jaar", zegt Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems.

Medtronic, een van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie, verbetert patiëntenzorg met digitale hartmonitoring gebouwd in OutSystems. “Het OutSystems cloudplatform, met bewezen schaalbaarheid en beveiliging ten behoeve van bedrijfskritische applicaties, stelt ons in staat om snel en eenvoudig nieuwe toepassingen te bouwen en om onze patiëntgerelateerde gegevens te beschermen”, aldus Karel Nouwen Senior IT Director, Digital Business and Digital Health bij Medtronic.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Slecht (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer over OutSystems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.