Bart Fehmers nieuwe directeur van Centric Managed Services

Fehmers gaat de IT-outsourcingtak van Centric leiden vanaf 16 augustus

| Centric | 1 min | 11 augustus 2021 16:20
Afbeelding: Bart Fehmers, directeur Managed Services bij Centric | Copyright: Centric
Met de ruim dertig jaar IT-ervaring van Fehmers versterkt Centric het managementteam van de divisie Managed Services. Fehmers heeft zijn ervaring opgedaan bij IBM in verschillende internationale rollen, waaronder General Manager Global Technology Services in de Benelux. In zijn laatste functie was Fehmers actief bij Broad Horizon als Managing Director Cloud & Platform Services.

‘Ontwikkeling Managed Services-portfolio versnellen’

Johan Taams, CEO Centric: “Met Bart Fehmers halen we veel ervaring binnen op het gebied van Managed IT Services en we verwachten dat we, samen met onze strategische partners, de ontwikkeling van ons Managed Services-portfolio verder kunnen versnellen.”

Bart Fehmers: “Met Managed Services ben je het zenuwstelsel van de klant. Die klant rekent op onze professionaliteit, 24/7 dienstverlening, maar ook advies over de toekomst. Verreweg de meeste klanten willen graag een nog rijker palet aan diensten afnemen. Voor een deel zijn dergelijke diensten al beschikbaar en voor een ander deel worden die nog ontwikkeld. Ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Centric
Over Centric
Talloze organisaties rekenen iedere dag weer op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. Dat maakt trots! We doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van onze klanten keer op keer waar te maken. Door onze kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Met die unieke combinatie onderscheiden we ons van de rest. Samen met onze klanten ontwikkelen we werkende oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen. Want hun succes is ons succes.
Meer over Centric
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.