Zebra Technologies introduceert zijn eerste Wi-Fi-gestuurde mobile computer

De Zebra TC52ax mobile computer met WorkStation Connect creëert volledige desktopervaring en biedt geavanceerde draadloze verbinding met verbeterde productiviteit

| Zebra | 2 min | 12 augustus 2021 11:12
Afbeelding: De Zebra TC52ax mobile computer | Copyright: Zebra
Zebra Technologies Corporation, een innovator met oplossingen en partners die een concurrentievoordeel bieden, kondigt vandaag de nieuwe TC52ax mobile computer aan met Wi-Fi 6 ondersteuning. De TC52ax heeft ook Workstation Connect, een nieuwe software-oplossing die gebruikers in staat stelt om van Zebra’s mobiele apparaten mobiele workstations te maken. Deze toepassing kan helpen om de efficiëntie van de werknemer te verbeteren, infrastructuur te versimpelen en return on investment te laten groeien in retail, productie en fabrieksomgevingen.

De TC52ax is ideaal voor het checken van prijzen en producten, inventarisatie en cycle counts, line busting, productiestrategie en ‘buy online pick up in store’ (BOPIS)- en ‘buy online, pick up at curbside’ (BOPAC)-toepassingen. Met Wi-Fi 6 op de TC52ax kunnen fabrikanten de bandwijdte en capaciteit laten toenemen en grotere doorvoersnelheden en snellere reactietijden implementeren, zelfs wanneer meerdere apparaten gebruikt worden op hetzelfde netwerk.

Zebra’s TC52ax biedt geavanceerde scanopties op afstand door het gebruik van IntelliFocus™ zodat werknemers makkelijk barcodes kunnen scannen op de bovenste rij waarbij de productiviteit wordt bevorderd. Daarnaast is de TC52ax Zebra’s eerste Android™ 11 mobiele bedrijfscomputer die de Device Tracker bevat. De afgebakende technologie zorgt ervoor dat bedrijven een misplaatst apparaat kunnen traceren zelfs wanneer het uitstaat of de batterij leeg is.

De TC52ax is Zebra’s eerste mobiele computer die compatibel is met Zebra Workstation Connect. Zebra Workstation Connect transformeert Zebra’s mobile computers en tablets in mobiel-gestuurde workstations, on demand, waardoor gebruikers applicaties kunnen laten draaien op een groot scherm vanaf hun mobiele apparaat en makkelijk kunnen verbinden met externe monitoren, mobiele scanners, printers en keyboards.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zebra
Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met onze partners maken wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk.
Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen. ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.
Meer over Zebra
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.