Barracuda Networks benoemt Hatem Naguib tot CEO

Naguib is sinds december 2018 Barracuda's Chief Operating Office

| Barracuda Networks | 2 min | 13 augustus 2021 9:20
Afbeelding: Hatem Naguib, CEO bij Barracuda
arracuda Networks heeft Hatem Naguib benoemd tot Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur. Naguib is sinds december 2018 Barracuda's Chief Operating Officer.

“Hatem heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij de succesvolle cloudtransformatie van Barracuda. Dat heeft hij gedaan met visie en thought leadership voor Barracuda's toonaangevende beveiligingsoplossingen en door voortdurend zijn operationele capaciteiten uit te breiden om de beveiligingsuitdagingen aan te gaan waarmee organisaties worden geconfronteerd”, zegt Chip Virnig, een partner bij Thoma Bravo. “Wij blijven Hatem en het Barracuda-team ondersteunen bij het verder uitbreiden van ons klantenbestand en bij het stimuleren van de omzet. Namens Thoma Bravo wil ik BJ Jenkins bedanken voor zijn leiderschap en voor zijn voortdurende inzet voor Barracuda.”

“Barracuda is sterker gepositioneerd dan ooit om te profiteren van de kansen die voor ons liggen. Onze verkoopcijfers groeien iedere maand”, zegt Hatem Naguib, CEO van Barracuda.

“We zijn benoemd tot Leader in het "The Forrester Wave: Email Security Q2 2021-rapport, we behalen consequent de toppositie in Gartner Peer Insights voor onze firewall- en e-mailoplossingen, en we zijn herhaaldelijk finalist en winnaar van de award voor de beste klantenservice in de SC Awards 2021. Dit alles onderstreept ons innovatievermogen en onze inzet voor klanten. We zien ook een sterke groei in het aantal multi-productklanten dat onze Zero Trust Access, cloud-to-cloud back-up, webapplicatie-firewalls en CloudGen-firewall oplossingen gebruikt. Hiermee beschermen zij hun bedrijf tegen steeds frequentere, doelgerichte en geavanceerde cyberaanvallen. Het geïntegreerde en toonaangevende beveiligingsplatform van Barracuda biedt onze MSP's en klanten een holistische aanpak om beveiligingsuitdagingen aan te gaan. Ik ben vereerd om het bedrijf verder te mogen leiden.”

William BJ Jenkins, die sinds november 2012 CEO van Barracuda was, blijft lid van de Raad van Bestuur van Barracuda.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.