CyberArk boekt een van sterkste kwartalen in bedrijfsgeschiedenis

Voor derde keer Leider in Gartner Magic Quadrant voor privileged access management

| CyberArk | 1 min | 13 augustus 2021 15:30
CyberArk heeft in het tweede kwartaal van 2021 een omzet van 117,2 miljoen dollar geboekt, dat is zo’n 10 procent meer dan vorig jaar. De specialist in Identity Security heeft volgens CEO Udi Mokady de wind mee en weet goed in te spelen op de behoefte in de markt. Dit wordt onderstreept door het recent vrijgegeven Gartner Magic Quadrant voor privileged access management, waarin CyberArk voor de derde achtereenvolgende keer is benoemd tot Leader, vanwege de visie van het bedrijf en de uitvoering ervan.

De goede resultaten zijn mede te danken aan het abonnement- en SaaS-model dat CyberArk heeft geïntroduceerd. Het aantal klanten groeide met meer dan 185 naar zo’n 7000 in totaal. Van die nieuwe klanten koos 83 procent voor een abonnementsmodel. Het abonnementsaandeel van de jaarlijkse terugkerende omzet (Annual Recurring Revenue, ARR) steeg met maar liefst 128 procent.

Het afgelopen jaar heeft CyberArk verschillende productinnovaties doorgevoerd en is het bedrijfsmodel aangepast om bedrijven van alle groottes te ondersteunen de grote hoeveelheid identiteiten binnen organisaties te beschermen. Het Identity Security-platform is gericht op privileged access management om elke type identiteiten, in de cloud, DevOps workflows of supply chains te beschermen en cyberrisico’s te verkleinen.

Het Gartner-rapport is via de site van CyberArk beschikbaar https://www.cyberark.com/gartner-mq-pam/.

De volledige cijfers zijn te vinden op https://investors.cyberark.com/press-releases/press-release-details/2021/CyberArk-Announces-Strong-Second-Quarter-2021-Results/default.aspx.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CyberArk
CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest geavanceerde internetbedreigingen: degene die gericht zijn op het gebruik van privileged accounts om het hart van de onderneming te raken. CyberArk wil aanvallen platleggen voordat ze bedrijven platleggen. Hiertoe beschermen ze bedrijven proactief, voordat aanvallen onherstelbare schade aanrichten.
Meer over CyberArk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.