OPPO wint opnieuw EISA Best Product Advanced Smartphone Award

OPPO Find X3 Pro-vlaggenschip geprezen door EISA vanwege innovatieve karakter en topcamera’s

| OPPO | 3 min | 16 augustus 2021 10:05
Copyright: OPPO
OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen tijdens de toonaangevende EISA Awards-uitreiking 2021-2022. De OPPO Find X3 Pro, het vlaggenschip van het merk, is bekroond met de ‘EISA Best Product Advanced Smartphone 2021-2022’ award vanwege zijn innovatieve karakter, sublieme cameraopstelling en onderscheidende ontwerp. De EISA-jury (Expert Imaging and Sound Association) bestaat uit 61 experts van ‘s werelds meest gerespecteerde consumentenelektronicatijdschriften.

Maggie Xue, President van OPPO West-Europa, zegt: "We zijn enorm dankbaar om voor het tweede jaar op rij een EISA-award in ontvangst te nemen als erkenning voor de innovatieve OPPO Find X3 Pro. Dit bevestigt ons streven naar het ontwikkelen van toestellen die een premium ervaring bieden en daarmee de verwachtingen van de consument overtreffen. Ons nieuwste vlaggenschip bouwt voort op de vorige 5G-generatie, de OPPO Find X2 Pro, en biedt daarnaast ook vernieuwing op het gebied van visuele technologieën. Met het innovatieve karakter van de OPPO Find X3 Pro hebben fotografieliefhebbers de mogelijkheid om één miljard kleuren in kaart te brengen, vast te leggen en weer te geven met een toestel dat gewoon in hun broekzak past."

Paul Miller, EISA-President, zegt: "De OPPO Find X3 Pro brengt technologie naar nieuwe hoogten en maakt indruk met zijn uitgebreide mogelijkheden en zeer onderscheidende ontwerp. OPPO’s vlaggenschip biedt misschien wel de beste smartphonecameraopstelling van dit seizoen. De vier lenzen aan de achterkant bestaan uit een 50MP-hoofdlens en ultra-groothoekcamera, een 13MP telelens en een unieke 3MP microlens die tot wel 60x kan vergroten. De OPPO Find X3 Pro maakt iedere belofte waar en is momenteel absoluut de meest geavanceerde smartphone op de markt."

De OPPO Find X3 Pro heeft een premium en futuristisch design, uitgerust met een geavanceerde quadcamera en indrukwekkend scherm. Het is OPPO’s eerste smartphone met een combinatie van twee primaire 50MP camera’s (groothoek en ultragroothoek) die gebruik maken van de innovatieve Sony IMX766-beeldsensor en OPPO’s zelfontwikkelde 10-bit Full-Path Colour Management System. Dit stelt gebruikers in staat om foto’s en video’s vast te leggen, op te slaan en weer te geven in één miljard kleuren, wat zorgt voor levensechte nauwkeurigheid met een overvloed aan tinten. Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 5G Mobile Platforms, biedt de OPPO Find X3 Pro razendsnelle topprestaties.

EISA is ‘s werelds grootste onafhankelijke panel van deskundigen op het gebied van multimediatechnologieën dat een unieke, wereldse blik op de markt voor consumentenelektronica biedt. Al bijna 40 jaar bieden de EISA Awards de ultieme onafhankelijke koopaanbevelingen voor consumententechnologie. De EISA Awards worden jaarlijks uitgereikt door 61 experts van toonaangevende magazines en websites op het gebied van fotografie, video entertainment, audio, hifi, auto en mobiele elektronica uit 29 landen. De experts zijn onafhankelijk van elkaar, maar werken samen onder EISA’s vlag.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design. 

De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series). 

OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen. 

In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is. 

OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.
Meer over OPPO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.