TP Vision sleept vier EISA Awards in de wacht

Naast Philips TV nu ook Philips Fidelio geprezen voor uitmuntende prestaties

| TP Vision | 4 min | 16 augustus 2021 11:22
Copyright: TPV
  • 65" OLED+936 wint EISA Home Theatre TV of the Year 2021-2022 Award
  • 55" OLED806 wint EISA Best Buy OLED TV 2021-2022 Award
  • Philips Fidelio B97 wint EISA Home Theatre Soundbar 2021-2022 Award
  • Philips Fidelio L3 wint EISA Wireless Headphones 2021-2022 Award
TP Vision valt voor de zoveelste keer in de prijzen bij de EISA Awards 2021-2022. Twee OLED-modellen van Philips TV zijn erkend vanwege hun sublieme beeld- en geluidskwaliteit. Nieuw dit jaar zijn twee EISA Audio Awards, in de categorieën hoofdtelefoons en soundbars, die zijn toegekend als erkenning voor de succesvolle herlancering van Philips Fidelio.

Mede door zijn hoge standaarden op het gebied van beeld- en geluidskwaliteit hebben de Philips OLED-tv’s al meerdere vijfsterrenrecensies, groepstests en prijzen gewonnen vanuit Europese media. Ook bij EISA, een van de meest prestigieuze expertorganisaties, zijn de OLED-tv’s van Philips al jaren succesvol. TP Vision is dan ook verheugd om, naast de tv-awards, tevens door EISA beloond te worden voor de uitstekende kwaliteit van zijn Philips Fidelio-serie. Dit na slechts twee jaar van de herintroductie van het merk.

Al bijna 40 jaar vertegenwoordigt de Expert Imaging and Sound Association (EISA) het grootste onafhankelijke testpanel van tech-goeroes uit de wereld van consumentenelektronica. Het jurypanel bestaat uit 60 consumentenelektronicamedia vanuit 29 landen. Ieder jaar beloont de gerenommeerde EISA-jury de beste producten in hun klasse voor hun hoge prestaties, innovatieve technologieën en unieke design met een officiële EISA Award.

Martijn Smelt, Chief Marketing Officer van TP Vision, over de gewonnen prijzen: "We hebben enorm respect voor de mening en autoriteit van het EISA-juryteam, dus we zijn uiteraard zeer verheugd dat onze OLED-tv’s opnieuw zijn erkend als de beste op de markt. De toevoeging van twee audio-awards voor Philips Fidelio is een fantastische ontwikkeling en een echte beloning voor al het intensieve werk dat ons team in de herlancering van deze serie heeft gestoken’’.

De EISA-jury over de toekenning van de EISA Home Theatre TV 2021-2022 voor de Philips 65OLED+936

‘’De set biedt bioscoopwaardige beelden, fantastische audio en maakt gebruik van de meest geavanceerde beeldprocessor van Philips TV. De beeldprocessor werkt samen met het nieuwste OLED-paneel en een reeks goed afgestelde modi om eersteklas beeldprestaties neer te zetten. De kalibratie is tevens van professioneel niveau. Gecombineerd met het geluid maakt dat deze 65-inch tv tot de absolute top behoort. Het geïntegreerde speakersysteem, dat wederom is ontwikkeld door audiospecialist Bowers & Wilkins, is voorzien van een geoptimaliseerde 3.1.2 driver. Dit resulteert in een Dolby Atmos-ervaring met een ijzingwekkend gevoel van ruimte, detail en helderheid met een rijke, robuuste basweergave. De 65’’ OLED+936 van Philips is meer dan alleen een tv: het is een compleet thuisbioscooppakket.’’

Over de toekenning van de EISA Best Buy OLED TV 2021-2022 voor de Philips 55OLED806 zei de EISA-jury het volgende

De Philips 55OLED806 is een hoogwaardige 4K HDR-tv en introduceert technologie die voorheen was voorbehouden aan de topmodellen van het merk, waaronder vierzijdige Ambilight-verlichting en anti-burn-in-technologie. Deze nieuwe features worden gecombineerd met HDR10+- en Dolby Vision-weergave, het Android 10.0-platform en geavanceerde HDMI-specificatie voor een allround OLED-televisie. Dit middenklasse model met meeslepende beeldprestaties is met name ontworpen voor gamers, bingewatchers en filmliefhebbers (de laatstgenoemden profiteren van de Filmmaker Mode of Home Cinema Mode).

De EISA-jury prees de Philips Fidelio B97 Soundbar vanwege zijn meeslepende home cinema-geluid

De Philips Fidelio B97 biedt diepe, explosieve bassen, een uitgestrekt geluidsbeeld, heldere middentonen en een omhullende ambiance. De soundbar is tevens flexibel. De surround speakers kunnen namelijk op de hoofdsoundbar worden aangesloten (terwijl hun interne batterijen worden opgeladen), terwijl de aansluitingen zowel bekabelde als draadloze opties omvatten, waaronder HDMI eARC, Chromecast en DTS Play-Fi. Met de vooringestelde luistermodi en aangepaste EQ kan de Philips Fidelio B97 volledig worden gepersonaliseerd.

Na de Philips Fidelio L3 te hebben ervaren, zei de EISA-jury het volgende: Het actieve ruisonderdrukkingssysteem (ANC), gebaseerd op een hybride ontwerp met dubbele microfoons, werkt voortreffelijk en is volledig transparant. Bovendien is de frequentie-extensie van de 40 mm drivers van de hoofdtelefoon verrassend, met een krachtige maar perfect gecontroleerde bas, extreem lage vervorming en een toonbalans die niet verandert met ANC in het spel. Het fijne geluid is ideaal voor lange luistersessies, met name in combinatie met het comfortabele design en de lange batterijlevensduur. Gebruikers zullen hem niet meer af willen zetten.

De 55" OLED806, Philips Fidelio B97 en Philips Fidelio L3 zijn nu in heel Europa te koop. De 65" OLED+936 wordt, onder andere, op 31 augustus officieel gelanceerd tijdens TP Vision’s jaarlijkse lanceringsevenement.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TP Vision
TP Vision is een belangrijke speler in consumentenelektronica op het gebied van tv- en audio-entertainment. TP Vision focust op de ontwikkeling, productie en marketing van televisietoestellen van Philips (Europa, Rusland, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, India en geselecteerde landen in Azië-Pacific) en audioproducten van Philips (wereldwijd). We combineren het sterke Philips-merk met onze productontwikkeling en ontwerpexpertise, operationele uitmuntendheid én de industrie-ervaring en -positie van TPV. Wij geloven in het creëren van producten die consumenten een superieure audio- en visuele ervaring bieden.

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) is geregistreerd in Nederland, met het hoofdkantoor in Amsterdam. TP Vision is volledig eigendom van TPV Technology Limited (‘TPV’), een van 's werelds toonaangevende monitor- en tv-fabrikanten.
 
Meer over TP Vision
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.