Voiceworks officieel innovatiepartner van Almere City FC

Eerder verbond Voiceworks zich reeds aan de businessclub en ‘Almere & the City’, het maatschappelijke programma van de voetbalclub

| Voiceworks | 2 min | 16 augustus 2021 16:34
Afbeelding: Terry Aurik & John Bes bij de ondertekening | Copyright: Voiceworks
Voiceworks, één van Nederlands grootste aanbieders van geïntegreerde communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, breidt het partnership met Keuken Kampioen Divisie-voetbalclub Almere City FC verder uit. Eerder verbond Voiceworks zich reeds aan de businessclub en ‘Almere & the City’, het maatschappelijke programma van de voetbalclub.

Strategisch partnership

Als officieel innovatie- en relatiepartner van Almere City FC krijgen Voiceworks en haar partners exposure op het veld in de vorm van LED-boarding bij uitspelende clubs en thuiswedstrijden. Onderdeel van dit landelijke programma zijn de business seats voor 19 uitwedstrijden. Voiceworks en haar partners kunnen potentiële klanten uitnodigen en huidige relaties hiermee versterken. Daarnaast wordt in het Yanmar Stadion het Voiceworks Experience Center ingericht, waar haar diensten en nieuwe innovaties worden in- en omgezet naar praktijkvoorbeelden.

Verbonden met Almere

“De samenwerking met Almere City FC is een logische vervolgstap op ons huidige partnership met Almere & the City”, zegt Terry Aurik, CEO van Voiceworks. “Het voelt op alle vlakken als een natuurlijke match. Wij zijn een echt Almeers bedrijf, met 300 medewerkers in de stad en vele van onze collega’s wonen hier ook. We voelen ons daarom enorm verbonden met de club én met de stad. We willen samen met alle betrokken partijen groeien.”

John Bes, directeur bij Almere City FC onderstreept de overeenkomsten: “Voiceworks is een bedrijf dat in alles model staat voor onze club en stad. Zij zijn ook klein begonnen en uitgegroeid tot een serieuze speler in hun business. Ook al werken zij inmiddels over heel Europa; ze besturen nog steeds vanuit Almere. We zijn dan ook trots dat we een partnership aan kunnen gaan met deze innovatieve partij. Samen kunnen we werken aan de verdere groei van onze club en stad.”

Almere & the City

Waar stad en voetbal elkaar raken, begint Almere & the City. En als presenting partner van Almere & the City zet Voiceworks zich al sinds 2018 in voor verdere ontwikkeling van de stad Almere. Zo lopen er verschillende projecten, die allemaal als gemeenschappelijk doel hebben om Almere nog leuker, gezelliger en veiliger te maken. Het betreffen activiteiten ter bevordering van de algemene ontwikkeling van kinderen en hun fysieke en sportieve ontwikkeling in het bijzonder, maar ook activiteiten ter bevordering van de sociale cohesie binnen Almere. De afgelopen jaren bezochten duizenden inwoners uit Almere de initiatieven van Almere & the City.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, levert via resellerpartners een totaal portfolio van ICT- en communicatieoplossingen voor de zakelijke markt.
Meer over Voiceworks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.