NETGEAR presenteert revolutionaire AV over IP applicaties tijdens ISE

Nieuwe 100GB switches gebouwd voor ProAV, beheer- en managementsoftware die rechtstreeks op de switch draait, en nieuwe partnercertificeringen te zien op stand 15-U320

| NETGEAR | 3 min | 11 februari 2020 12:25
Afbeelding: Perfecte AV-over-IP switches | Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, de toonaangevende leverancier van netwerkproducten die grote en kleine bedrijven meer power geven, presenteert de nieuwste ontwikkelingen in AV over IP-netwerken in Amsterdam tijdens de Integrated Systems Europe (ISE) Conference van 11-14 februari op stand 15-U320. ISE is 's werelds grootste vakbeurs voor audiovisuele (AV) apparatuur en systeemintegratie en verwelkomt meer dan 80.000 bezoekers van over de hele wereld.

Gepreconfigureerde 100GB switches voor grote AV over IP-projecten en perfecte kwaliteit

De nieuwe M4500 switches zijn ontwikkeld voor AV over IP-installatie met NETGEAR IGMP Plus™ voor direct en ongeëvenaard gebruiksgemak. Door de toepassing van zero-touch multicast, dat gebruikmaakt van Layer 2 commando's zonder dat complexere PIM (Protocol Independent Multicast) routing nodig is, en de 100GB bandbreedte en ultralage latency zijn deze switches niet alleen een betere, maar ook een betaalbaardere keuze dan traditionele producten van datacenterklasse.

Twee M4500 modellen bieden keuze uit configuraties met 32 of 48 poorten. De M4500-32C wordt aangeboden met 32-poorts QSFP28s gepreconfigureerd voor 100GB en kan 40GB QSFP+ en 50GB QSFP28 optics of DAC-kabels ondersteunen. De M4500-48XFC wordt aangeboden met 48-poorts SFP28s gepreconfigureerd voor 10GB, met 8-poorts 100GB QSFP28 uplinks, en de SFP28 poorten kunnen 10GB en 25GB ondersteunen.

Grotere projecten die gebruikmaken van high-end ethernet switches als centraal component vereisen vaak gecompliceerde netwerk-topologieën. Met een speciaal Pro AV Engineering Services team helpt NETGEAR bij systeemontwerp en probleemoplossing, zonder bijkomende kosten.

Geïntegreerd M4500 management van IMAG Systems en Aurora Multimedia

Als primeur voor de ISE demonstreert NETGEAR de mogelijkheid om AV over IP-beheer- en managementsoftware van derden direct op de M4500 switch te laten draaien. Voor Software Defined Video over Ethernet (SDVoE) systemen, waarbij Director van iMAG systems of IPBaseT Manager van Aurora Multimedia direct op de switch draait, verdwijnt daarmee de noodzaak een afzonderlijke controller unit te installeren, wat resulteert in een eenvoudiger systeemontwerp met minder zwakke punten. Bovendien biedt de baanbrekende ReAX™ IP Control software van Aurora het volledige vermogen van IP-gebaseerde controleautomatisering met enkel de M4500 switch.

NETGEAR switches nu gecertificeerd door ruim een dozijn AV-leveranciers

Door het bereik van NETGEAR-oplossingen verder uit te breiden naar de Pro AV-community zijn NETGEAR-switches nu gecertificeerd door ruim een dozijn bedrijven, waaronder AMX SVSI, Atlona, Aurora, Biamp, Broadata, Christie, Crestron, DVI Gear, Just Add Power, Kramer, Megapixel, PureLink, Savant, tvONE en ZeeVee. Deze certificeringen garanderen dat de prestaties van NETGEAR-switches, die de kern vormen voor elke AV over IP-oplossing, voldoen aan de hoogste standaards in de sector.

Met de ontwikkeling van alle vormen AV over IP ziet een steeds groter deel van de Pro AV-sector in dat er behoefte is aan een eenvoudige maar krachtige netwerkswitch. NETGEAR loopt voorop in eenvoud en betaalbaarheid met een ongeëvenaarde focus op de markt. Kom langs tijdens ISE en ontdek het zelf op stand 15-U320.

“Wij zijn blij dat wij de AV over IP-transitie kunnen versnellen en daarbij dingen gemakkelijker maken voor de integrators. Onze gecertificeerde oplossingen omvatten waardevolle innovaties met geïntegreerde oplossingen die werken voor elke AV-toepassing, van klein tot extra groot”, aldus Richard Jonker, VP van SMB Product Line Management bij NETGEAR.

Ga voor meer informatie over Pro AV-producten en diensten van NETGEAR naar NETGEAR.com/AV-over-IP of volg NETGEAR’s LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwsupdates en productlanceringen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over NETGEAR

NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.