Modieuze Fitbit

Nieuwe designeraccessoires voor smartwatches

| Google | 4 min | 17 augustus 2021 9:10
Copyright: Google

Fitbit lanceerde zijn eerste collectie designeraccessoires in 2014, waarbij high fashion werd geïntegreerd in technologie om te helpen bij de wijdverbreide acceptatie van wearables. In de loop der jaren hebben we verschillende collecties gelanceerd van ontwerpers zoals Gorjana, Kim Shui, Pendleton, PH5, Public School, Tory Burch en Vera Wang, die je verschillende manieren bieden om actief te blijven, je apparaat te personaliseren en je stijl te laten zien tegelijkertijd.

Nu verleggen we de grenzen tussen mode en fitness nog verder. Dit najaar introduceren we twee nieuwe stijlvolle Designer-collecties, plus meer nieuwe Fitbit-accessoirekeuzes, voor Fitbit Sense en Versa 3 smartwatches.

Brother Vellies brengt gewaagde ontwerpen naar Fitbit

Fitbit's nieuwste Designer Collection bevat stijlen van Brother Vellies, een luxe accessoiremerk gebouwd op het ideaal om ambachtelijke gemeenschappen en culturen te verheffen door middel van design. De Brother Vellies-collectie wordt tot leven gebracht door een langdurige samenwerking met de Council of Fashion Designers of America (CFDA), die unieke kansen creëert voor Fitbit om samen te werken met opkomende ontwerpers die mode combineren met innovatie.

De collectie heeft een high-fashion twist op de iconische scrunchie, gemaakt van Horween-leer. De lichtgewicht leren banden zijn handgemaakt met eersteklas oliën en kleurstoffen, en gelooid door middel van traditionele technieken, zodat ze zich naar je pols vormen en na verloop van tijd een verouderde patina-afwerking krijgen.

De Brother Vellies for Fitbit Sense en Versa 3-collectie is verkrijgbaar in zwart en eiken voor $ 54,95 per stuk, alleen op fitbit.com.

The new Fitbit + Brother Vellies bands in black and oak.
A young woman sitting in a chair wearing a v-neck maroon crushed velvet long dress and snakeskin boots models the new Fitbit + Brother Vellies band in black on her Fitbit smartwatch.

Victor Glemaud's nieuwste collectie voor Fitbit viert inclusiviteit

Fitbit is ook een samenwerking aangegaan met Victor Glemaud voor een tweede seizoen, met een nieuwe collectie gebreide banden in een uitgebreide verscheidenheid aan huidtinten, waardoor je meer manieren hebt om te pronken met je individuele stijl. Met genderneutrale elementen en gemaakt met duurzame REPREVE gerecyclede plastic vezels, creëren deze comfortabele en veelzijdige banden een onderscheidende manier om je via mode te verbinden met je welzijn.

De collectie introduceert een metalen ombré-band met glinsterende spikkels van verschillende nude-tinten die overgaan van licht naar donker. Het bevat ook een metalen streepband met een diepbruine strook in het midden van een donkerbruine achtergrond met gouden vlekjes. Deze nieuwe toevoegingen sluiten aan bij Glemauds metallic goud/zwarte en gelaagde zwart/rode accessoirebanden die vorig jaar werden gelanceerd, voor nog meer opties om zijn ontwerpen in je draagbare garderobe te verwerken.

De Victor Glemaud for Fitbit-collectie voor Fitbit Sense en Versa 3 is nu beschikbaar voor $ 39,95 per stuk, alleen op fitbit.com.

The new Fitbit + Victor Glemaud band in metallic ombré.
A young woman wearing a red dress models the new Fitbit + Victor Glemaud band in metallic ombré on her Fitbit smartwatch.

Meer kleuren en accessoires

Naast deze Designer Collecties voegen we nog meer opties toe om een unieke flair toe te voegen aan je Sense en Versa 3 smartwatch-stijl. Ten eerste is Fitbit Sense nu verkrijgbaar in saliegrijs/zilver roestvrij staal, voor een neutrale, ontspannen look voor $ 299,95.

En beschikbaar vanaf 25 augustus:

  • Sage grey voegt zich ook bij onze accessoirecollectie als een oneindigheidsband, dus iedereen kan deze kleur om hun pols dragen voor $ 29,95.
  • Voor wie op zoek is naar comfort en gemak, introduceren we klittenbandbanden. Deze superzachte, pluche banden zijn verkrijgbaar in houtskool en kustblauw voor $ 34,95.
  • We introduceren ook twee veganistische leren bandopties in zanddollar en zeeglas voor een verfijnde, gepolijste look voor $ 49,95.
  • Bovendien voegen we nog meer zachte, ademende en duurzame siliconen toe aan ons assortiment sportbanden in blush/desert bloom en frost white/maanwit voor $ 34,95 per stuk.
A lineup of the additional Fitbit Sense and Versa 3 accessories, including new hook & loop bands, vegan leather bands, and more.

Wil je meer weten over Designer Collections voor Fitbit? Ontdek meer details en laat je unieke stijl zien door Designer Collection-items, andere accessoires en de nieuwe Fitbit Sense in saliegrijs te kopen.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Google

Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.